Παντελής Ταρνατόρος: «Ευχαριστούμε όσους έφεραν στην κορυφή το League Cup»

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος έκανε τον απολογισμό του φάιναλ-4 στο League Cup «Νίκος Σαμαράς» στην Αλεξανδρούπολη και με δηλώσεις του ευχαρίστησε δημόσια τη διοίκηση του Μ.Γ.Σ.Εθνικός, τον πρόεδρο του Τ.Α.Α. Γιάννη Τζίμα, τη Δημοτική αρχή της Αλεξανδρούπολης, τους εκπροσώπους των ομάδων, τον κόσμο και τους εκπροσώπους του Τύπου που πρόβαλαν την διοργάνωση αλλά και στο κενό που έχει αφήσει πίσω του ο Νίκος Σαμαράς. Επίσης, η ΕΣΑΠ απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς το Τ.Α.Α.Εθνικός Αλεξανδρούπολης.
«Ολοκληρώθηκε άλλη μία πολύ επιτυχημένη διοργάνωση για την ΕΣΑΠ. Τα πράγματα πήγαν άψογα από κάθε άποψη, και από το αγωνιστικό θέαμα και από την οργάνωση. Θεωρούμε πλέον ότι το League Cup είναι από τους κορυφαίους θεσμούς της ΕΣΑΠ, και πάνω από όλα είναι ένα κίνητρο για τους αθλητές και τους προπονητές κι αυτό φάνηκε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Τ.Α.Α. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, τη δημοτική αρχή της πόλης, τη NOVA για την πολύ καλή παραγωγή της, το video referee που είναι μία καινοτομία που βοήθησε πολύ. Επίσης ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες, και φυσικά το βολεϊκό κόσμο της Αλεξανδρούπολης που απέδειξαν ότι αξίζει να γίνονται εδώ τέτοιες διοργανώσεις. Ας μη ξεχνάμε το Νίκο Σαμαρά, έναν άνθρωπο που στενοχωρηθήκαμε όλοι όταν έφυγε από κοντά μας, και πάντα με τέτοιες εκδηλώσεις θα τον σκεφτόμαστε και θα τον φέρνουμε κοντά μας». 
 
 
 
Eυχαριστήρια επιστολή στον Εθνικό
Στο μεταξύ, με επιστολή που απέστειλε η Volleyleague στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί το συνδιοργανωτή  ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, τον Πρόεδρο  του ΤΑΑ κ Ιωάννη Τζίμα καθώς  και το προσωπικό και όλους τους συνεργάτες του σωματείου, για την συμβολή τους στην άρτια οργανωτική και αγωνιστική διεξαγωγή του League Cup «Ν. Σαμαράς» 2013-2014, που έγινε στην Αλεξανδρούπολη  31.1-1.2/2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in