Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Κατερίνας Νικολαΐδου, η οποία υπόγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Η Νικολαΐδου είναι 33 ετών (γεννηθείσα το 1976), έχει ύψος 1.82, αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού και στην καριέρα της έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα (2001, 2002) κι ένα Κύπελλο Ελλάδας (2001), όλα με τον Πανελλήνιο.

Να σημειωθεί ότι προπονητής της τότε ήταν ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης. Εκτός του «συλλόγου των Ολυμπιονικών», η διεθνής αθλήτρια έχει επίσης αγωνιστεί στον Φιλαθλητικό, στην ΑΕΚ και στην Ανατόλια.

Σε δηλώσεις της στο επίσημο σάιτ της πειραϊκής ομάδας μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η Κατερίνα Νικολαΐδου υπογράμμισε ότι «... σε όλη τη διάρκεια των συζητήσεων με τη διοίκηση εισέπραξα εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και θέλω να το ανταποδώσω, με την προσπάθεια που θα καταβάλω σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Σημαντικό ρόλο έπαιξε επίσης η παρουσία στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Γιάννη Νικολάκη, με τον οποίο συνεργαστήκαμε με απόλυτη επιτυχία στον Πανελλήνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in