Ο επερχόμενος αγώνας του Ολυμπιακού με την ΕΑ Πατρών (28/12) για την 9η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012, θα αφιερωθεί από τους ερυθρόλευκους στο σύλλογο ‘Χαμόγελο του Παιδιού' και γι' αυτό το λόγο οι πρωταθλητές θα φορούν στη φανέλα τους το λογότυπο του συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερυθρόλευκου ΤΑΑ
"Η οικογένεια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. ανοίγει την τεράστια αγκαλιά της για να προσφέρει πολλά περισσότερα «ΧΑΜΟΓΕΛΑ» αυτές τις γιορτινές ημέρες. Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ελλάδας αφιερώνει τον αγώνα της ομάδας βόλεϊ ανδρών με την Ε.Α. Πατρών, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στο «Χαμόγελο του παιδιού».
Οι πρωταθλητές Ελλάδας, θα αγωνιστούν έχοντας τυπωμένο στην ερυθρόλευκη φανέλα το πιο γλυκό και χαμογελαστό λογότυπο. Το λογότυπο του συλλόγου «Το χαμόγελο του Παιδιού».
Η Διοίκηση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και η ομάδα βόλεϊ ανδρών έχουν επίσης προσκαλέσει και θα φιλοξενήσουν στο κλειστό του Ρέντη παιδάκια από το «Χαμόγελο του Παιδιού» τα οποία θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με την αχαϊκή ομάδα.
«Ο αγώνας που θα δώσουμε με την Ε.Α. Πατρών έχει αποκτήσει ξεχωριστή σημασία καθώς θα έχουμε στην φανέλα μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ως αθλητές του Ολυμπιακού είμαστε δύο φορές υπερήφανοι καθώς ο σύλλογός μας, δείχνει για μία ακόμη φορά την ευαισθησία του. Εχουμε λοιπόν, έναν ακόμη λόγο να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στο συγκεκριμένο παιχνίδι» τονίζει στο www.olympiacos.org ο αρχηγός των ερυθρολεύκων Ανδρέας Ανδρεάδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in