Δεύτερη αλλαγή διαιτητή στο ντέρμπι "αιωνίων"

ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΠΟΣΤ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ:
"....ΕΧΟΝΤΑΣ M.O. 700 HITS ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ!!!

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ 200-300 ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΟΣΑ ΣΕΤ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ "Μ@ΛΑΚΙΑΣ" ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ 2008 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ" ΛΑΘΗ ΥΠΕΡ
ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ Ή ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΕΒΑΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ....."

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ... ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ...


Για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες άλλαξε ο πρώτος διαιτητής του τέταρτου τελικού βόλεϊ γυναικών Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού αύριο στις 19.00(Μagic) στο Ρέντη.
Συγκεκριμένα μετά την εξαίρεση που ζήτησε ο διαιτητής Καραμπέτσος, ορίστηκε ο Βασίλης Ράπτης ο οποίος με την σειρά του ζήτησε να αντικατασταθεί λόγω προσωπικού προβλήματος. Τελικά η επιτροπή διαιτησίας της ΕΟΠΕ όρισε τον κ. Γεωργουλέα ο οποίος καλείται να κουμαντάρει ένα ματς που κρίνει το πρωτάθλημα.
Με νίκη ο Ολυμπιακός( προηγείται 2-1) φτάνει στις τρεις νίκες και κατακτάει για πρώτη φορά το τίτλο στην ιστορία του με μειονέκτημα έδρας ενώ σε αντίθετη περίπτωση ο ΠΑΟ θα ισοφαρίσει σε «2-2» και όλα θα κριθούν σε πέμπτο αγώνα στη Λεωφόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in