ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ: Οι αντίπαλοι ΑΟ Κηφισιάς και Άρη

Στα γραφεία της BVA στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρώτου Βαλκανικού Κυπέλλου Συλλόγων (BVA Cup), στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής σύλλογοι από τις δέκα Βαλκανικές χώρες που δεν μετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης της CEV. Παρόντες στην κλήρωση ήταν ο Γενικός Γραμματέας της BVA, Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής, Περικλής Μπακοδήμος, καθώς και εκπρόσωποι του Αρη, της Μόντριτσα (Βοσνία) και της Τζιό Στρούμιτσα (ΠΓΔΜ). Μετά από σχετικό αίτημα της βουλγαρικής ομοσπονδίας, την θέση της Πίριν Μπάλκανστροϊ πήρε η Τσέρνο Μόρε Βάρνας στο κύπελλο των ανδρών.

Στη διοργάνωση των ανδρών μετέχουν εννέα ομάδες, που χωρίστηκαν σε τρεις ομίλους και στο Φάιναλ Φορ θα προκριθεί η πρώτη κάθε γκρουπ και η διοργανώτρια του Φάιναλ Φορ, Εξπλοράρι Μπάια Μάρε. Η ρουμανική ομάδα, καθώς και η Τσέρνο Μόρε, θα είναι οι αντίπαλοι του ΑΟ Κηφισιάς, στον όμιλο που θα διεξαχθεί στη Βάρνα. Από τον όμιλο αυτό θα περάσει, εκτός της Μπάια Μάρε, άλλη μία ομάδα.

Στις γυναίκες δήλωσαν συμμετοχή επτά ομάδες, ανάμεσά τους και ο Αρης, που θα διοργανώσει έναν από τους προκριματικούς ομίλους στη Θεσσαλονίκη. Αντίπαλοί του θα είναι η Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία) και η Τούζλα (Βοσνία), που θα προκριθεί ως διοργανώτρια του Φάιναλ Φορ, μαζί με την καλύτερη από τις υπόλοιπες δύο ομάδες. Στον άλλο όμιλο μετέχουν τέσσερις ομάδες και οι δύο πρώτες θα πάρουν τα εισιτήρια για το Φάιναλ Φορ.

Οι αγώνες των ομίλων θα διεξαχθούν 19-21 Σεπτεμβρίου και τα Φάιναλ Φορ το Σαββατοκύριακο 27-28 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά οι όμιλοι:

ΑΝΔΡΕΣ
Α’ ΟΜΙΛΟΣ (Στρούμιτσα/ΠΓΔΜ): Τζιό (ΠΓΔΜ), Τεούτα (Αλβανία), Μπουγιούκσεχιρ (Τουρκία).
Β’ ΟΜΙΛΟΣ (Μόντριτσα/Βοσνία): Οπτιμα (Βοσνία), Ρίμπνιτσα (Σερβία), Μπούντβα (Μαυροβούνιο).
Γ’ ΟΜΙΛΟΣ (Βάρνα/Βουλγαρία): Τσέρνο Μόρε (Βουλγαρία), Μπάια Μάρε (Ρουμανία), ΑΟ Κηφισιάς.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Α’ ΟΜΙΛΟΣ (Ομπρένοβατς/Σερβία): Τεντ Ομπρένοβατς (Σερβία), Μπεσίκτας (Τουρκία), Ρούνταρ (Μαυροβούνιο): Ουνιρέα Ιάσι (Ρουμανία).
Β’ ΟΜΙΛΟΣ (Θεσσαλονίκη): Αρης, Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία), Τούζλα (Βοσνία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in