Εκτακτο Δελτίο Τύπου - Ανακοίνωση, ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ, Α' ΟΜΙΛΟΣ

΄Αλλος για παιχνίδι….;;;;;

Όπως κάθε χρόνο όταν πλησιάζει το τέλος του Πρωταθλήματος και κάποιες ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους ενώ κάποιες άλλες όχι, αρχίζει μια φημολογία από παίκτες, παράγοντες και προπονητές, για τα εναπομείναντα παιχνίδια.
Σας παραθέτουμε την θέση του Προέδρου της ομάδας του ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, κου Γεώργιου Σαραντέα για αυτό το θέμα :
«Τον τελευταίο καιρό ακούμε συνεχώς για το αν η ΑΡΤΕΜΙΣ θα βοηθήσει κάποια ομάδα σε εκείνο το παιχνίδι ή θα δώσει με ανταλλάγματα κάποιο άλλο, μιας και έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Για να τα ξεκαθαρίσουμε σας δηλώνω πως :
1. ως άνθρωπος, προπονητής Volley και Πρόεδρος αυτού του Συλλόγου, σέβομαι τόσο την ιστορία μου στο χώρο, όσο και αυτή της Ομάδας μου και θεωρώ ανήθικη οποιαδήποτε ενέργεια ενισχύει τα παραπάνω σενάρια.
2. έχουμε από την αρχή της χρονιάς κάνει έναν σχεδιασμό, όπου μαζί με κάποια άλλα θέματα, ζητάγαμε την εξασφάλιση της παραμονής μας στην Α2 από νωρίς, τόσο για να μην μπούμε σε περιπέτειες της τελευταίας στιγμής, όσο και για να έχουμε την ευκαιρία στους τελευταίους αγώνες να δοκιμάσουμε νεαρές αθλήτριες που προσπαθούν όλο το χρόνο για μια θέση στην δωδεκάδα. Βασικό μέλημα του Συλλόγου για το καλό του Volley, είναι η ανάπτυξη και τα νέα ταλέντα. Τώρα αν κάποιων τα συμφέροντα θίγονται από αυτό, λυπάμαι αλλά εμείς δεν παίζουμε με τις προσπάθειες των παιδιών μας.
3. Έχουμε τον τελευταίο καιρό αρκετούς τραυματισμούς αποτέλεσμα παλιότερων προβλημάτων και των καθημερινών 2ωρων προπονήσεων, καθώς η ομάδα δουλεύει με ένα μικρό διάλλειμα από το προηγούμενο καλοκαίρι ως και σήμερα. Οι αθλήτριες μας που είναι τραυματισμένες, ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του Αθλίατρου και του Φυσιοθεραπευτή της ομάδας. Μέσα από ειδικά προγράμματα αποκατάστασης που έχουν εκπονήσει, σε συνδυασμό με τον Γυμναστή και τον προπονητή της ομάδας, προετοιμάζονται εντατικά για την επιστροφή τους. Αν η Ιατρικό επιτελείο, τους επιτρέψει να παίξουν σε έναν αγώνα ή θεωρεί νωρίς να αγωνιστούν σε ένα άλλο, εμείς σεβόμενοι την υγεία των αθλητριών μας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα τις χρησιμοποιήσουμε όταν το χρονοδιάγραμμα της αποκατάστασης τους το επιτρέψει και αδιαφορούμε για το αποτέλεσμα ή την όποια "βαριά ήττα". Όποια αθλήτρια θεωρείται έτοιμη, θα παίζει με σκοπό την νίκη της ομάδας μας και την συγκέντρωση ακόμη περισσότερων βαθμών. Αν αυτό στεναχωρεί κάποιους ή ευχαριστεί χρονικά κάποιους άλλους, μας αφήνει αδιάφορους. Εξάλλου τραυματισμοί αθλητριών υπήρχαν και σε άλλες ομάδες, αλλάζοντας κατά πολύ την βαθμολογική τους θέση, δεν είδα κανέναν να μας ρωτάει όταν έπαιξαν εναντίον μας επιστρέφοντας, άλλα παράλληλα τονίζω ότι δεν έπαιξαν ενάντια σε άλλες ομάδες.
4. Τέλος για να κλείσω θα πρότεινα στα εναπομείναντα παιχνίδια οι αντίπαλοι μας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι, γιατί θα κατεβούμε με ότι δυνάμεις διαθέτουμε την συγκεκριμένη περίοδο με βάση τον σχεδιασμό μας και την ασφάλεια των αθλητριών μας.
Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους».

Το παρόν Δελτίο Τύπου – Ανακοίνωση, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου:
www.artemisvolley.gr .
Στάλθηκε σε ΜΜΕ, έντυπο, ηλεκτρονικό τύπο, σε φορείς του Ελληνικού Βόλλευ και αφορά τις επίσημες θέσεις της Διοίκησης του ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, καθώς και όλων των ανθρώπων που δουλεύουν και εργάζονται καθημερινά για το Σύλλογο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in