Έτοιμη και για BEACH VOLLEY η ομάδα του ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


Έτοιμη και για BEACH VOLLEY η ομάδα του ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

Από την επόμενη εβδομάδα, θα ανοίξει την πόρτα του το νέο γήπεδο Beach Sports, που κατασκευάστηκε από την Εταιρεία SAND & FUN μέσα στο κέντρο του Village shopping & more στο Ρέντη.
Πρόκειται για έναν αγωνιστικό χώρο υψηλών προδιαγραφών με άμμο και αθλητικό εξοπλισμό, εγκεκριμένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.
Όσοι αγαπούν τα αθλήματα της άμμου (Beach Volley, Beach Tennis, Beach Soccer & Beach Handball), θα μπορούν να κλείνουν ώρες και να ασχολούνται σε ένα πολύ όμορφο και ασφαλές περιβάλλον με το άθλημα – χόμπυ που προτιμούν.
Ο Πρόεδρος του ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και συνιδιοκτήτης του SAND & FUN μαζί με τους κους Σάββα, Καβουρίδη, Χελάκη, κος Γ. Σαραντέας δήλωσε :
«είναι ένας χώρος πραγματικά πολύ προσεγμένος, τόσο από πλευράς κατασκευής, όσο και από πλευράς αισθητικής. Οι αθλούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν το αγαπημένο τους σπορ με καφέ, φαγητό, ψώνια και σινεμά, αφού το γήπεδο και το Village Shoping & more θα τους παρέχουν πληθώρα επιλογών. Ο ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ μέσα από αυτή την συνεργασία, βρήκε μια λύση για όλα τα παιδιά του Συλλόγου, που αγαπάνε το Beach Volley και θα έχουν την ευκαιρία να το χαρούν, κάνοντας ταυτόχρονα στο χώρο και μια πολύ καλή προετοιμασία για τη νέα χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in