Έτοιμος ο Ηρακλής για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟ

Για την Αθήνα αναχώρησε την Κυριακή στις 19.30 η αποστολή του Ηρακλή Liu-Jo στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για τα ημιτελικά ο Ηρακλής αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Μεγάλη Δευτέρα και ώρα 18.00 στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας, ενώ το δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι τη Μεγ. Πέμπτη στο ΕΓ Μίκρας. Διαιτητές για τον αγώνα της Γλυφάδας ορίστηκαν οι κ.κ Γεωργιάδης - Ράπτης.

Η πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος θα κριθεί στις τρεις νίκες.Η προετοιμασία της ομάδας του Φλάβιο Γκουλινέλι συνεχίστηκε κανονικά και την Κυριακή με μία απογευματινή προπόνηση και αμέσως μετά η ομάδα αναχώρησε αεροπορικώς για την Αθήνα.

Το σημαντικότερο πρόβλημα για τον Ιταλό τεχνικό είναι η κατάσταση του Πλάμεν Κονσταντίνοφ, ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμα από ενοχλήσεις στον ώμο μετά και τον ημιτελικό με τη Ρωσική Ίσκρα Οντισόβο. O Βούλγαρος ακραίος ακολούθησε κανονικά την αποστολή στην Αθήνα αλλά η συμμετοχή του στον αγώνα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Γηραιού Σιμόν Τίσερ με αφορμή τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε. « Πρέπει να βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να τα καταφέρουμε στα πλέι οφ. Τερματίσαμε στην 4η θέση, θα παίξουμε με μειονέκτημα έδρας, αλλά αυτό δεν μας προβληματίζει. Στόχος μας τώρα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και για να φθάσουμε στα ημιτελικά πρέπει να περάσουμε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός έχει μία πολύ καλή ομάδα αλλά και εμείς θα παρουσιάσουμε μία άλλη εικόνα σε σύγκριση με τα παιχνίδια που δώσαμε φέτος. Προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατό καλύτερα για αυτά τα παιχνίδια έτσι ώστε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες που μας περιμένουν. Πιστεύω όμως ότι αν παίξουμε όπως εμείς μπορούμε θα τα καταφέρουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in