«Ενθουσιασμένος με τον Ηρακλή»


«Παρακολουθούσα το φάιναλ φορ στην Πράγα και αυτό που γινόταν με τον κόσμο του Ηρακλή ήταν υπέροχο. Τρελό…». Ο Μίτζα Γκασπαρίνι, ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ηρακλή μίλησε στην “BLUEARENA” και περιμένει πώς και πώς να αρχίσουν οι υποχρεώσεις του με την ομάδα. Εντοπίσαμε τον Σλοβένο διαγώνιο στο Πουέρτο Ρίκο που βρίσκεται σε διακοπές και από εκεί έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ηρακλή. Δίψα για διακρίσεις…

Αρχικά να αναφέρουμε ότι δεν θα είναι στην ομάδα της Σλοβενίας για τους Μεσογειακούς Αγώνες. Ζήτησε από τον προπονητή του να μην τον συμπεριλάβει ώστε να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί καλύτερα για τη συνέχεια των υποχρεώσεών του. Και όπως μας είπε, όταν γυρίσει από το Πουέρτο Ρίκο θα αρχίσει σιγά-σιγά να προετοιμάζει τον εαυτό του. Κι ο Ηρακλής είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι αυτών των υποχρεώσεων και ο ίδιος χαρακτήρισε «νέο ξεκίνημα» αυτό που τώρα κάνει μιας και, μεταξύ άλλων, είναι η πρώτη φορά που θα παίξει εκτός Σλοβενίας.

-Πώς είναι τα συναισθήματά σου για αυτή τη μεταγραφή;
«Νιώθω ενθουσιασμένος γιατί ο Ηρακλής είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Θέλω να δοκιμάσω και τον εαυτό μου εκτός Σλοβενίας».

-Είναι η πρώτη φορά που θα παίξεις σε ομάδα έξω από την πατρίδα σου. Έχεις άγχος;
«Δεν θα το έλεγα. Δεν έχω άγχος. Αλήθεια, θέλω να δοκιμάσω και εκτός. Θα είναι μια καινούρια αρχή για μένα και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό».

-Μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής άρα αυτό σημαίνει ότι ένας από τους στόχους σου, όπως και της ομάδας είναι να κυνηγήσεις τίτλους.
«Ναι, θέλω να κατακτήσω τίτλους. Σε κάθε κλαμπ, σε όποια ομάδα και να παίζω, αυτός είναι ο στόχος. Πρέπει να έχουμε καλή πορεία και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Νομίζω ότι έχουμε καλή ομάδα, οπότε γιατί να μην το δοκιμάσουμε; Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα. Για την Ευρώπη, θα έλεγα επιπλέον ότι σίγουρα κάποιες ομάδες λόγω των όσων έχει κάνει ο Ηρακλής όλα αυτά τα χρόνια, τον υπολογίζουν πολύ. Δεν θα έλεγα ότι τον φοβούνται αλλά σίγουρα σε υπολογίζουν πολύ».

-Στην Ελλάδα;
«Γνωρίζω ότι ο Ηρακλής μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι τα μεγαλύτερα κλαμπ οπότε λογικό είναι ότι όλοι αυτοί θα έχουνε μεγάλους στόχους».

-Από τη νέα σου ομάδα γνωρίζεις κάποια στοιχεία άλλα, προπονητή, παίκτες, πιο συγκεκριμένα;
«Όχι. Όλα είναι νέα για μένα και αυτό με κάνει να είμαι ακόμη πιο ενθουσιασμένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in