10th Forthnet Beach Volley Tournament

Με απόλυτη επιτυχία, δυνατές αναμετρήσεις στην άμμο και πολύ κέφι, ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του 10th Forthnet Beach Volley Tournament στα Χανιά, στην παραλία των Αγίων Αποστόλων.

Έχοντας διανύσει τρεις ημέρες με θερμή συμμετοχή, άριστο αγωνιστικό ήθος, υψηλό τεχνικό επίπεδο και πολλές στιγμές διασκέδασης, το 10th Forthnet Beach Volley Tournament , αποχαιρέτισε για φέτος τα Χανιά, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!

Σύμμαχοι της Forthnet για άλλη μία χρονιά ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και ο διεθνής αθλητής του volley, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, ο οποίος βρέθηκε δίπλα σε όλες τις ομάδες, προσφέροντάς τους πολύτιμες συμβουλές.


Στον πρώτο σταθμό του φετινού τουρνουά, στην παραλία των Αγίων Αποστόλων, στα Χανιά, οι ομάδες πάλεψαν για τη νίκη, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Στις 3 πρώτες θέσεις αναδείχθηκαν οι ομάδες:
1η θέση: «Στάτλερ & Ουόλντορφ» με τους Πέτρο Μυλωνά και Νεκτάριο Γεωργακόπουλο.
2η θέση: «Diesel Ηρακλείου» με τους Νίκο Θεοδώρου και Σταύρο Σιάνο
3η θέση: «Διακορευτές» με τους Νίκο Γλυνιαδάκη και Μπάμπη Λιτό

Το ρυθμό των παιχνιδιών και το κέφι στις κερκίδες κράτησαν ψηλά η παρουσίαση του Πάρη Γκαγκαδέλη και οι μουσικές επιλογές του Γιώργου Ρεϊσόπουλου, ενώ τη θερμοκρασία ανέβασε η ομάδα των cheerleaders με τις χορευτικές της ικανότητες, ξεσηκώνοντας το κοινό του 10th Forthnet Beach Volley Tournament.

Με την ολοκλήρωση των σκληρών αναμετρήσεων στην άμμο, ακολούθησε η βράβευση των ομάδων η οποία και συνοδεύτηκε από το παραδοσιακό ντους με σαμπάνια, ενώ η τελική πάσα δόθηκε σε ένα κρητικό γλέντι! Σημειώνεται ότι καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου, οι χορηγοί του 10th Forthnet Beach Volley Tournament, Coca Cola Τρία Έψιλον και Amstel Pulse φρόντιζαν να δροσίζουν τους παίκτες, αλλά και όλους τους φίλους του τουρνουά.

Οι ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά και από τα Χανιά, δόθηκε πάσα στη Θεσσαλονίκη στο 2ο σταθμό του 10th Forthnet Beach Volley Tournament, το Σαββατοκύριακο, 11 & 12 Ιουλίου, στην παραλία των Νέων Επιβατών.

Για κάθε πληροφορία σχετική με το 10th Forthnet Beach Volley Tournament, αλλά και για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το www.forthnetbeachvolley.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in