BEACH VOLLEY CEV CHALLENGER 2009

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι εντατικές προετοιμασίες για τη διοργάνωση του Διεθνούς Τουρνουά beach volley CEV Challenger Cyprus 2009 Γυναικών, που διοργανώνεται από τον Δήμο Γεροσκήπου και την εταιρεία Sun Atlantis Sport Events, σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, μέλος της FIVB.

Στα πλαίσια αυτά έχει ήδη αρχίσει η διαμόρφωση των αγωνιστικών και άλλων χώρων στην πιο σύγχρονη και ειδυλλιακή πλαζ του ΚΟΤ στη Γεροσκήπου. Στους χώρους αυτούς, ολυμπιακών προδιαγραφών, 31γυναικείες ομάδες από διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων Ελλάδα και Κύπρος, θα χαρίσουν και πάλι ατελείωτες στιγμές θεάματος στην καυτή άμμο, δοσμένο μέσα από μουσική DJ και χορό από τη γνωστή ομάδα μαζορέτων


Το πρόγραμμα των αγώνων του τετραημέρου, έχει ως ακολούθως: Την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 10:00 θα διεξαχθούν οι προκριματικοί, την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Ιουλίου, στις 10:00 θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί και την Κυριακή 19 Ιουλίου, στις 12:00 οι ημιτελικοί και στις 17:00 την ίδια ημέρα ο τελικός.

Κύριοι χορηγοί του τουρνουά είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), ο ΟΠΑΠ Κύπρου και οι οργανισμοί και εταιρείες: ΚΕΟ, Cytamobile-Vodafone, ΑΗΚ, MEDCO Construction Ltd, J। Aristodemou Ideal Homes Ltd, ΣΠΕ Γεροσκήπου, Constantinou Bros Hotels και στηρίζουν τα ξενοδοχεία Louis Hotels, Hotel Riu Cypria Maris, Aqua Mare Hotel, Aliathon Holiday Village και Paphos Gardens Hotel. Το CEV Challenger Cyprus 2009 στηρίζει ο νέος έτοιμος καφές illy issimo, "illy issimo αληθινή γεύση espresso".

Οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά στην Κύπρο από το κανάλι TV Plus που είναι χορηγός επικοινωνίας, ενώ θα μεταδίδονται και στο εξωτερικό, σε πολλές από τις χώρες που συμμετέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in