Τελετή βράβευσης της ΚΟΠΕ


Παρελαση των κορυφαιων στην τελετη βραβευσης της Κυπριακης Ομοσπονδιας Πετοσφαιρισης.Οι κορυφαίοι του φιλέ της περιόδου 2008 – 09 θα παρελάσουν απόψε Τετάρτη 8 Ιουλίου, 8:30μ.μ. από το Ολυμπιακό Μέγαρο στην Τελετή Βράβευσης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Οι πρωταθλήτριες και οι δευτεραθλήτριες όλων των κατηγοριών θα τιμηθούν για τις επιτυχίες τους, όπως επίσης και οι ομάδες που διακρίθηκαν για το ήθος τους, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές και ομάδες που έγραψαν χρυσές σελίδες στην ιστορία του αθλήματος. Η εκδήλωση που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον μεγάλο χορηγό της Ομοσπονδίας, τον ΟΠΑΠ και τον τηλεοπτικό χορηγό, την Εταιρεία Λουμιέρ, θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του «Αλφα».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, με την ανώτατη διάκριση της Ομοσπονδίας θα τιμηθεί ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού για τα 40χρονά του. Συγκεκριμένα, θα τιμηθούν όλοι οι πρόεδροι του Οργανισμού από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα. Για την τεράστια προσφορά του στο βόλεϊ θα τιμηθεί ο πρώην αρχηγός της Ανόρθωσης και επί σειρά ετών μέλος της εθνικής μας ομάδας Μάριος Κοντός που εγκατέλειψε την ενεργό δράση. Ως ομάδες ήθους θα βραβευθούν ο Παφιακός (άνδρες) και η ΑΕΚ Κϊτιον (γυναίκες) και με την ευκαιρία της αποχώρησής τους από τη διαιτησία, οι διαιτητές Τηλέμαχος Σαββίδης, και Σωτήρης Φλουρής.

Το 2009 ήταν μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες για τις εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών τόσο στο βόλεϊ όσο και στο μπιτς βόλεϊ. Τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα θα τιμηθούν για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης και για την πρωτιά στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (κατηγορία μικρών κρατών). Οι εθνικές μας ομάδες μπιτς βόλεϊ ανδρών και γυναικών θα βραβευθούν και για την εξαιρετική τους παρουσία στους 16ους Μεσογειακούς Αγώνες.

Τιμητικές διακρίσεις θα απονεμηθούν στις ομάδες γυναικών του 1976 της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού που κατέκτησαν το πρωτάθλημα και το κύπελλο αντίστοιχα, στο Υπουργείο Παιδείας για τη συνεργασία του στο πρωτοποριακό Πρόγραμμα εκμάθησης του βόλεϊ στα δημοτικά σχολεία και στους χορηγούς και υποστηρικτές της ΚΟΠΕ. Ο μεγάλος χορηγός της ομοσπονδίας η ΟΠΑΠ Κύπρου θα τιμηθεί για τα 40χρονά του, όπως επίσης τα συνδρομητικά κανάλια LTV και «Αλφα» που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του βόλεϊ, ο καφές Pokka, η Μερσεντές, οι Κυπριακές Αερογραμμές και η Champion.

Μεταθανάτια θα τιμηθεί ένας μεγάλος φίλος του κυπριακού βόλεϊ, ο Μιχάλης Μαστρανδρέας που διετέλεσε πρόεδρος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
Κατά τη διάρκεια της τελετής θα γίνει και η κλήρωση των λαχείων του Σχεδιασμού Οικονομικής Στήριξης των Πετοσφαιρικών Ομάδων που έγινε σε συνεργασία με τον καφέ Pokka, και την Εταιρεία Μερσεντές, με δώρο ένα αυτοκίνητο πολυτελείας, Μερσεντές Class B, ενώ θα περιλαμβάνει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Για τις επιτυχίες τους στα πρωταθλήματα της ΚΟΠΕ της περιόδου 2008 – 09 θα βραβευθούν οι ακόλουθες ομάδες: Πρωταθλήτρια Α’ Κατηγορίας Ανδρών: Ανόρθωση, Δευτεραθλήτρια Α’ Κατηγορίας Ανδρών: Παφιακός, Πρωταθλήτρια Β’ Κατηγορίας Ανδρών: Αναγέννηση Δερύνειας, Δευτεραθλήτρια Β’ Κατηγορίας Ανδρών: Φοίνικας Πύλας, Πρωταθλήτρια Α’ Κατηγορίας Γυναικών: ΑΕΛ, Δευτεραθλήτρια Α’ Κατηγορίας Γυναικών: Ανόρθωση, Πρωταθλήτρια Β’ Κατηγορίας Γυναικών: ΘΟΪ Αυγόρου, Δευτεραθλήτρια Β’ Κατηγορίας Γυναικών: Παφιακός, Πρωταθλήτρια Α’ Κατηγορίας Εφήβων: Ανόρθωση, Δευτεραθλήτρια Α’ Κατηγορίας Εφήβων: Νέα Σαλαμίνα, Πρωταθλήτρια Β’ Κατηγορίας Εφήβων: ΦοίνικαςΠύλας, Δευτεραθλήτρια Β’ Κατηγορίας Εφήβων: Ολυμπιάδα Νεάπολης, Πρωταθλήτρια Α’ Κατηγορίας Νεανίδων: ΑΕΛ, Δευτεραθλήτρια Α’ Κατηγορίας Νεανίδων: ΑΕΛ, Πρωταθλήτρια Β’ Κατηγορίας Νεανίδων: Παφιακός, Δευτεραθλήτρια Β’ Κατηγορίας Νεανίδων: Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in