Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ -ΜΠΑΜΠΑΛΙΟΥΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ -ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ-ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑSICS- ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Με αφορμή και τη στελέχωση της ομάδας που θα εκπροσωπήσει το σύλλογο σε Ελλάδα και Ευρώπη για την αγωνιστική περίοδο 2009-10, την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, τη συμφωνία με τη αθλητική εταιρία Asics, και τη μεταγραφή των αθλητών Κώστα Προύσαλη και Λάμπη Μπαμπαλιούτα στη Θεσσαλονίκη το ΤΑΠ και ο ΓΣ Ηρακλής έδωσαν συνέντευξη τύπου εφ όλης της ύλης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης παρουσιάστηκαν τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας, η νέα φανέλα και ο χορηγός ένδυσης, αλλά και οι στόχοι και οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2009-10. Στο πάνελ της συνέντευξης τύπους βρέθηκαν ο πρόεδρος του ΤΑΠ Ηρακλής Νίκος Αρταβάνης, ο εκπρόσωπος της εταιρίας Αsics Κωνσταντίνος Παπάζογλου, και οι αθλητές Κώστας Προύσαλης , Λάμπης Μπαμπαλιούτας. Το προπονητικό τιμ εκπροσώπησε ο Φρέντι Μπρουκς. Σύσσωμη η διοίκηση του ΓΣ και του ΤΑΠ Ηρακλής βρέθηκε στο Κατσάνειο για να καλωσορίσει τους νέους παίκτες.

Πρώτος το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΤΑΠ Ηρακλής Νίκος Αρταβάνης ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του τύπου τόνισε:

Νικόλαος Αρταβάνης: «Με τη σημερινή συνέντευξη τύπου θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τη νέα ομάδα που θα εκπροσωπήσει το σύλλογο σε Ελλάδα και Ευρώπη τη νέα χρονιά, τον χορηγό ένδυσης, αλλά και να σας ενημερώσουμε για τα εισιτήρια διαρκείας. Παράλληλα θα σας παρουσιάσουμε δύο από τα νέα αποκτήματα της ομάδας γιατί όπως γνωρίζεται φέτος ο Ηρακλής έκανε μία πάρα πολύ μεγάλη ανανέωση στην ομάδα του. Έφυγαν παίκτες οι οποίοι είχαν μεγάλη θητεία στην ομάδα, έφυγαν παίκτες οι οποίοι ήταν μεγάλα ονόματα στο χώρο. Αρκετοί από αυτούς δεν ήρθαν σαν μεγάλα ονόματα στον Ηρακλή αλλά έφυγαν σαν μεγάλα ονόματα. Φέτος στην ομάδα ήρθαν πολύ νέοι παίκτες, οι οποίοι θέλουμε να ελπίζουμε πως όταν με το καλό έρθει η ώρα να φύγουν από τον Ηρακλή να είναι εξίσου μεγάλα ονόματα όπως αυτοί που έφυγαν από τον Ηρακλή.

Σήμερα έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε δύο από τους αθλητές που αποκτήθηκαν.Ο λόγος για τον Κώστα Προύσαλη και τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα. Δυστυχώς οι ξένοι παίκτες δεν ήταν δυνατό να βρίσκονται εδώ ενώ και οι νεαροί παίκτες που ήρθαν από τα σπλάχνα του Ηρακλή έχουν αυτή τη στιγμή υποχρεώσεις με την Εθνική εφήβων.Δεν νομίζω ότι χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κώστα Προύσαλη και τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα γιατί είναι δύο αθλητές καταξιωμένοι στο χώρο. Είμαστε χαρούμενοι που σήμερα είναι εδώ μαζί μας. Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας είναι ένας αθλητής που ξεκίνησε την καριέρα του στη μεγάλη εθνική κατηγορία από τον Ηρακλή και τώρα επιστρέφει. Τον Προύσαλη μετά από τις αποτυχημένες προσπάθειες του παρελθόντος να τον φέρουμε στον Ηρακλή φέτος τα καταφέραμε.Εγώ από την πλευρά μου θέλω να τους ευχηθώ να έχουν μία καλή χρονιά, κυρίως από άποψη υγείας γιατί για το αγωνιστικό κομμάτι είμαστε σίγουροι ότι έχουν πάρα πολλά να προσφέρουν".

Λάμπης Μπαμπαλιούτας: «Εμείς υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε όσο πιο σκληρά γίνεται για να φέρουμε τον Ηρακλή στη θέση που του αρμόζει. Θέλουμε να φέρουμε αποτελέσματα., και να τα συνδυάσουμε και με θέαμα εάν γίνεται. Όπως είπε και ο πρόεδρος φέτος έγινε μια βαθιά ανανέωση στην ομάδα. Θέλουμε να μπολιάσουμε την εμπειρία με τα νιάτα και να βγει ένα καλό αποτέλεσμα. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους που θα βάλουμε από την αρχή της χρονιάς».


Κωνσταντίνος Προύσαλης: «Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ηρακλή που μου εμπιστεύτηκαν τη θέση του πασαδόρου της ομάδας. Πιστεύω ότι με τη δουλειά που θα κάνουμε , να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους του Ηρακλή που δεν είναι άλλοι από την κορυφή. Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο αλλά με τη δουλειά και την υποστήριξη των φιλάθλων μας πιστεύω ότι έχουμε τις προδιαγραφές για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω και την Αsics που μας ντύνει. Πρόκειται για μια καταξιωμένη αθλητική εταιρία ένδυσης. Ξεκινάμε πάρα πολύ καλά τη χρονιά και ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε όλοι».

Από την πλευρά του ο Φρέντι Μπρουκς τόνισε: «Θα ήθελα να καλωσορίσω τους δύο αθλητές που ήρθαν στον Ηρακλή. Να τους ευχηθώ να έχουν πρώτα από όλα υγεία. Ξέρω ότι είναι δύο αθλητές που θα παλέψουν για να οδηγήσουν τον Ηρακλή σε νέες επιτυχίες».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΕΝΔΥΣΗΣ

Συνεχίζοντας ο κ. Αρταβάνης παρουσίασε τον χορηγό ένδυσης: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία Αsics που μας τιμά με τη χορηγία της, ντύνοντας μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ελπίζω η συνεργασία μας να είναι μακροχρόνια»

Από την πλευρά του ο Εκπρόσωπος της εταιρίας Αsics Κωνσταντίνος Παπάζογλου τόνισε: «Εμείς αντιπροσωπεύοντας μία μεγάλη αθλητική εταιρία ένδυσης θέλαμε να συμπορευτούμε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής στο βόλεϊ. Να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην ομάδα, και πάνω από όλα υγεία στους αθλητές για να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους».

ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο πρόεδρος του ΤΑΠ Ηρακλής Νίκος Αρταβάνης ανακοίνωσε όλα τα ονόματα των παικτών που θα στελεχώσουν την ομάδα του Ηρακλή τη νέα χρονιά. Αναφερόμενος στην ανανέωση που έγινε αλλά και στις μεταγραφές ο κ.Αρταβάνης τόνισε: «Θέλω να ελπίσω ότι το φετινό πείραμα θα πετύχει. Όπως είδατε οι περισσότεροι από τους αθλητές στην ομάδα είναι νέοι αλλά και ώριμοι ταυτόχρονα για να παίξουν καλό βόλεϊ Εμείς είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα πάει καλά, γιατί συνήθως μία νέα ομάδα έχει διάθεση για να πετύχει. Και όλοι αυτό οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ του Ηρακλή έχουν διάθεση να διακριθούν και να φτιάξουν το όνομα τους μέσα από τον Ηρακλή. Ελπίζουμε να έχουμε μία καλή χρονιά με επιτυχίες».

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2009-10

Γιοσλέιντερ Κάλα 25 ετών (Ακραίος)

Χαραλαμπίδης Δημήτρης 18 ετών (Κεντρικός)

Μπάρανεκ Καμίλ 26 ετών (Ακραίος)

Κράβαρικ Αντρέι 38 ετών (Κεντρικός)

Μπαμπαλιούτας Χαράλαμπος 37 ετών (Λίμπερο)

Γκόρτσιανουκ Ευγένιος 22 ετών (Ακραίος)

Χαριτωνίδης Γιάννης 31ετών (Πασαδόρος)

Κράλ Γιούρι 28 ετών (Κεντρικός)

Προύσαλης Κωνσταντίνος 29 ετών (Πασαδόρος)

Γεωργιάδης Γιάννης 19 ετών (Πασαδόρος)

Κανέλλος Γεράσιμος 22 ετών (Κεντρικός)

Παλέντζας Νίκος 18ετών (Διαγώνιος)

Γκασπαρίνι Ματίας 25 ετών (Διαγώνιος)

Κολτσιάκης Χρυσόστομος 19 ετών (Ακραίος)

Εφραιμίδης Νικήτας 20 ετών (Ακραίος)

Εφραιμίδης Δημήτρης 23 ετών (Ακραίος)

Σωτηρίου Σωτήρης 23 ετών (Ακραίος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in