Κουρνέτας: Στόχος η πρόκριση στη φάση των «12»


Για πρόκριση στη φάση των «12» της διοργάνωσης του 26ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έκανε λόγο και μία παλιά… καραβάνα της Εθνικής ομάδας, ο Βασίλης Κουρνέτας, ο οποίος θα λάβει για πέμπτη φορά μέρος σε τελική φάση του κορυφαίου ραντεβού της «Γηραιάς» ηπείρου, αφού αγωνίστηκε με τη «γαλανόλευκη» στις διοργανώσεις του 1999 στο Άμστερνταμ, του 2003 στη Γερμανία, του 2005 στο Βελιγράδι και του 2007 στην Αγία Πετρούπολη.
«Ο μεγάλος στόχος είναι σαφώς να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης», δήλωσε ο διεθνής πασαδόρος και πρόσθεσε: «Η κλήρωση είναι σχετικά καλή για το επίπεδο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στο οποίο μόνο εύκολες ομάδες δεν υπάρχουν. Οι Ισπανία, Σλοβακία και Σλοβενία είναι στο επίπεδό μας, αλλά η ομάδα πρέπει να δείξει το καλό της πρόσωπο, εάν έχει αξιώσεις σε αυτή τη διοργάνωση».
Ο Κουρνέτας αναφέρθηκε και στα τεστ με τους πλάβι επισημαίνοντας τα εξής: «Είναι σημαντικά τα παιχνίδια με τη Σερβία. Ήταν τα τελευταία τεστ πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in