Ανεβάζουν ρυθμούς οι "κίτρινοι"


Τη δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων ολοκληρώνουν οι παίκτες του ΑΡΗ Μαρμούρη, οι οποίοι θα κάνουν μία ακόμα προπόνηση το πρωί του Σαββάτου κι εν συνεχεία θ΄ ανανεώσουν το ραντεβού τους για το πρωί της Δευτέρας.

Ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, ο οποίος επέστρεψε μετά από έναν χρόνο στην «οικογένεια» των «κιτρίνων», μίλησε για την δουλειά που γίνεται το διάστημα αυτό και το αν έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα για τον ίδιο: «Δεν τέθηκε εξ αρχής θέμα προσαρμογής μου στην ομάδα, καθώς δουλέψαμε όλοι μαζί και πάλι, πριν φύγουμε για διακοπές, αλλά και γιατί ο Άρης δεν είναι άγνωστος για μένα», για να προσθέσει: «Η δουλειά που γίνεται είναι πολύ καλή, παρά την κούραση που υπάρχει. Το ζητούμενο πλέον είναι να βρούμε τα πατήματά μας μέσα στο γήπεδο και με την εμπειρία του προπονητή θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου. Επίσης, τα φιλικά παιχνίδια, που θα γίνουν στις αρχές του μήνα, θ΄ αποτελέσουν σίγουρα δυνατά τεστ, όπου θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας πριν το Βαλκανικό».

Τέλος, για τη νέα χρονιά, ο Σαρικείσογλου δήλωσε: «Μπροστά μας έχουμε το Βαλκανικό Κύπελλο, που αποτελεί και τον πρώτο μας στόχο. Πάντως, είναι πολύ νωρίς ακόμα να βγάλουμε συμπεράσματα. Αυτό που απαιτείται είναι υπομονή, ώστε να «δέσει» η ομάδα. Είναι γεγονός, πάντως, ότι ξεκινήσαμε καλά κι εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in