Άρης: Φιλική ισοπαλία με Ηρακλή

Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έδωσαν το απόγευμα της Τετάρτης οι παίκτες του ΑΡΗ Μαρμούρη κόντρα στον Ηρακλή, στο κλειστό γήπεδο της Μίκρας. Η αναμέτρηση, πάντως, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2 (25-21, 25-20, 19-25, 19-15 σετ), με τον τεχνικό του συλλόγου, Γιώργο Οικονομίδη, να έχει τη δυνατότητα να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, μετά από τρεις εβδομάδες προετοιμασίας. Βέβαια, οι “κίτρινοι” αγωνίστηκαν χωρίς τους δύο βασικούς τους, Νίκο Ρουμελιώτη και Νικόλα Κοβάσεβιτς, που λαμβάνουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Ο προπονητής του ΑΡΗ Μαρμούρη επέλεξε για βασικό σχήμα τους Τερζή, Τζελάτη, Σαρικείσογλου, Μιλιβόγιεβιτς, Πετρέα, Κιόση και λίμπερο τον Παπαδημητρίου, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές.


Σε δηλώσεις του, μετά τη φιλική αυτή συνάντηση των δύο ομάδων, ο Γιώργος Οικονομίδης επεσήμανε ότι: “Το σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε δουλειά στο διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Το θετικό είναι ότι είδαμε σε τι επίπεδο είμαστε, στα κομμάτια εκείνα, στα οποία δώσαμε περισσότερη βαρύτητα, όπως είναι η υποδοχή μας, αλλά και ποια είναι αυτά, τα οποία θα πρέπει να προσέξουμε στη συνέχεια”, για να συμπληρώσει: “Είναι κοινώς αποδεκτό, πάντως, ότι τα φιλικά αυτά προετοιμασίας είναι σημαντικά για όλες τις ομάδες, προκειμένου να δούμε αν μπορούμε να εφαρμόσουμε σε συνθήκες αγώνα, αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις”.

Το επόμενο φιλικό για την ομάδα του ΑΡΗ Μαρμούρη είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Κυριακής (6/9) στις 18:00 κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην έδρα του τελευταίου.

ΑΡΗΣ Μαρμούρης (Οικονομίδης): Μιλιβόγιεβιτς 7, Πετρέας 4 (1μπλοκ), Τερζής 1 (2 μπλοκ), Κιόσης 4 (3 μπλοκ), Σαρικείσογλου 16 (1 μπλοκ, 50% υπ.), Τζελάτης 21 (2 μπλοκ), Παπαδημητρίου (λ-60%)/ Καραγιάννης (λ-67%), Πιπέργιας 1, Τακουρίδης 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in