ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ


Στο ξενοδοχεία Μετροπόλιταν πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η κλήρωση του του πρωταθλήματος της Α1 Βόλεϊ των ανδρών για την αγωνιστική σεζόν 2009-10. Την ομάδα της ΑΕΚ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του ΤΑΠ, Γιάννης Μαύρος, ο προπονητής, Κώστας Αρσενιάδης, ενώ από μεριά παικτών το «παρών» έδωσαν οι Αντώνης Θάνος και ο Ντένισον Κονσεϊσάο.

«Ολοι θα έρθουν αντιμέτωποι με όλους κι από μεριάς της διοίκησης της ΑΕΚ θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και μακάρι να πετύχουν τους στόχους τους. Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους και καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα των ανδρών, που αναχώρησε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας. Τώρα που έγινε η κλήρωση, ελπίζω να έχουμε τον κόσμο της ΑΕΚ στο πλευρό μας για να μας στηρίξει στο δύσκολο έργο μας», ήταν το σχόλιο του προέδρου του ΤΑΠ, Γιάννη Μαύρου, μετά το πέρας της κλήρωσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ΑΕΚ:

1η Αγωνιστική - 12η Αγωνιστική
ΑΕΚ- Αρης

2η Αγωνιστική - 13η Αγωνιστική
Κηφισιά- ΑΕΚ

3η Αγωνιστική - 14η Αγωνιστική
ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

4η Αγωνιστική - 15η Αγωνιστική
Ε.Α Πατρών - AEK

5η Αγωνιστική- 16η Αγωνιστική
ΑΕΚ- Απ. Καλαμαριάς

6η Αγωνιστική - 17η Αγωνιστική
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

7η Αγωνιστική - 18η Αγωνιστική
ΑΕΚ- Λαμία

8η Αγωνιστική - 19η Αγωνιστική
ΑΕΚ- Ολυμπιακός

9η Αγωνιστική - 20η Αγωνιστική
Πανελλήνιος - ΑΕΚ

10η Αγωνιστική - 21η Αγωνιστική
ΑΕΚ- Φοίνικας Σύρου

11η Αγωνιστική - 22η Αγωνιστική
Ηρακλής- ΑΕΚ


Με αντικαταβολή τα διαρκείας

Την δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ για την αγωνιστική σεζόν 2009-10 πληρώνοντας και με τη μέθοδο της αντικαταβολής θα έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας. Επιπλέον, όσοι έχουν προμηθευτεί διαρκείας με την ένδειξη «προσωρινό», μπορούν από σήμερα να τα αντικαταστήσουν είτε στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, είτε σε κάποια από τις επίσημες αναμετρήσεις της ΑΕΚ στο κλειστό του Νέου Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in