Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-3


Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, όπου πρωταγωνίστησαν οι Φιλανδοί Ογιανσίβου και Χιέτανεν, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ για τη 2η αγωνιστική της Α1 των ανδρών.

Οι φιλοξενούμενοι είδαν τους Ογιανσίβου και Χέιτανεν, να κάνουν εκπληκτικά πράγματα σε επίθεση και σερβίς, εκμεταλλευόμενοι τις καλές πάσες του Μποζίδη. Επιπλέον, η ομάδα του Γιάννη Μέλκα είχε έναν αλάνθαστο Παντακίδη, τον πολύπειρο Δημητρακόπουλο, τον ουσιαστικό Μπρούνερ και τον Λινς που έδωσε χρήσιμους πόντους.

Δηλώσεις

Στέλιος Καζάζης (τεχνικός Παναθηναϊκού): "Η αντίδραση ήρθε μετά τα 2,5 σετ. Είχαμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Δούλεψαν πολύ καλά στο δικό τους σερβίς, εκεί που εμείς είχαμε πρόβλημα. Τώρα προηγείται η ΑΕΚ και μετά ο Ολυμπιακός. Θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια και μέσα από αυτό να συνεχίσουμε".
Όλι-Πέκα Ογιανσίβου (παίκτης ΠΑΟΚ): "Μπορεί το τέλος του αγώνα να ήταν κρίσιμη στιγμή, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου, είμαι καλός σέρβερ. Θέλουμε πρώτα να δούμε τι θα κάνουμε στο Κύπελλο. Είμαστε στην αρχή, αυτό που θέλω είναι η ομάδα μου να συνεχίσει έτσι".
Τα σετ: 22-25, 21-25, 25-21, 25-19, 16-18

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Αρχικές συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Στέλιος Καζάζης): Αγκάμες, Χριστοφιδέλης, Λάππας, Ζαγκούμνι, Σμαραγδής, Πανταλέων, λίμπερο ο Παπαδημητρίου.

ΠΑΟΚ (Γιάννης Μέλκας): Χιέτανεν, Ογιανσίβου, Λινς, Μποζίδης, Μπρούνερ, Παντακίδης, λίμπερο ο Δημητρακόπουλος

* Πριν την έναρξη του αγώνα, βραβεύτηκαν οι Αχιλλέας Παπαδημητρίου και Νίκος Σμαραγδής του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ήταν μέλη της καλύτερης 7άδας του προηγούμενου πρωταθλήματος.

* Από τον Παναθηναϊκό βραβεύτηκαν ο Πάβελ Ζαγκούμνι για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε με την Πολωνία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ο Γκιγιόμ Σαμικά για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στην ίδια διοργάνωση.

* Ο αγώνας ξεκίνησε με 15 λεπτά καθυστέρηση, καθώς ο γιατρός του αγώνα δεν είχε προσέλθει στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να επέμβει η διοργανώτρια αρχή και να δώσει την άδεια στο διαιτητή της αναμέτρησης, κ.Πανούτσο να... σφυρίξει την έναρξη της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in