ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ BEACH VOLLEY - Camp προετοιμασίας Ρέθυμνο 11-18/10/2009


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ BEACH VOLLEY
Camp προετοιμασίας Ρέθυμνο 11-18/10/2009


Ολοκληρώθηκε εχθές στις εγκαταστάσεις Beach Volley του Ρεθύμνου το προπονητικό camp προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας των Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη,με την συμμετοχή των δύο ομάδων από την Γερμανία και την μία από το Βέλγιο.
Στο «Τουρνουά» που έγινε τις δύο τελευταίες ημέρες η Εθνική μας ομάδα είχε τα εξής αποτελέσματα:

Arvaniti-Tsiartsiani/ Holtwick Semmler 21-16, 21-19

Arvaniti-Tsiartsiani/ Van Breedam- Mouha 21-16, 21-14

Arvaniti- Tsiartsiani/ Goller-Ludwig 21-16, 19-21, 17-15

Όλες οι αθλήτριες και οι προπονητές μετά την λήξη ευχαρίστησαν τον Δήμο Ρεθύμνου, το ΔΑΟΡ και τον Νεκτάριο Νικάκη, που έκαναν ότι μπορούσαν για να υπάρχουν άψογες προπονητικές και αγωνιστικές συνθήκες για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους, στο πλαίσιο της πάντα υπέροχης Κρητικής φιλοξενίας.
Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από το εγχείρημα και δήλωσαν πως θα ήθελαν να επαναληφθεί καθώς και ότι θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται το Ρέθυμνο στους προπονητικούς σταθμούς της Εθνικής ομάδας.



Η Μαρία Τσιαρτσιάνη δήλωσε: Ήταν πολύ καλή ιδέα να διοργανώσουμε αυτό το Τουρνουά καθώς οι ομάδες που συμμετείχαν, είναι ψηλά στην Παγκόσμια κατάταξη και έτσι υπήρχε υψηλό επίπεδο και στις προπονήσεις αλλά και στα φιλικά παιχνίδια που κάναμε την Παρασκευή και το Σάββατο. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε σε κάποια στοιχεία και τα βελτιώσαμε και είμαστε ευχαριστημένες από την γενικότερη απόδοσή μας. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και ελπίζουμε να κλείσει η περίοδος με δύο καλά αποτελέσματα.



Η Βίκυ Αρβανίτη δήλωσε: Αυτό το προπονητικό camp, μας βοήθησε να μπούμε πιο γρήγορα σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενόψει του Παγκοσμίου Σιρκουί και να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Όλη αυτή την εβδομάδα κάναμε πολύ καλές προπονήσεις και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, στα φιλικά παιχνίδια αυτές τις δύο ημέρες. Αύριο επιστρέφουμε στην Αθήνα όπου θα μείνουμε για πέντε ημέρες και το επόμενο Σάββατο θα αναχωρήσουμε για την Ασία, με στόχο μία καλή θέση.



*Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ενημέρωση Γ.Σαραντέας (6932-656110)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in