Τα νέα του Α.Γ.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


Φιλικό των Γυναικών με τον ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

Το τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών για τον Α’ όμιλο, έδωσε η Γυναικεία ομάδα του ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ.
Στο δυνατό αυτό τελευταίο φιλικό, η ΑΡΤΕΜΙΔΑ επικράτησε με 3-0(25-18, 30-28, 28-26).
Με την έλλειψη τριών βασικών παικτριών που για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια δεν αγωνίστηκαν, η απόδοση της ομάδας δεν ήταν σταθερή και υπήρξαν αρκετές διακυμάνσεις στην απόδοση των υπολοίπων παικτριών που χρησιμοποιηθήκαν.

Όμως για ακόμα φορά οι αθλήτριες του Βαγγέλη Ζαρκαλή βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν κερδίζοντας έστω και δύσκολα τον αξιόμαχο ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του ΘΡΙΑΜΒΟΥ και στον προπονητή της Μανώλη Αποστολογιωργάκη, στην προσπάθειά τους για μια καλή πορεία και παραμονή στην Α2 Εθνική Κατηγορία.


Φιλικά των "Επίλεκτων" με το Γυναικείο του ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ
Η ομάδα των "ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ" της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ που αποτελείται από επιλεγμένες Κορασίδες και Νεάνιδες που προπονούνται με την Γυναικεία ομάδα και πλαισιώνουν το ρόστερ της στους αγώνες της Α2, έδωσε δύο δυνατά τεστ με την Γυναικεία ομάδα του ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ (Α’ ΕΣΠΕΔΑ).
Το πρώτο φιλικό απέναντι στην ανανεωμένη αλλά με απουσίες εκείνη την ημέρα ομάδα του ΠΕΙΡΑΙΚΟΥ, έληξε με 2-1 υπέρ της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ.
Στο δεύτερο φιλικό η νεανική ομάδα των ‘ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ’ του ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, αντιμετωπίζοντας ένα πιο πλήρη ΠΕΙΡΑΙΚΟ, πήρε δύο σετ με (26-24, 25-15) και προηγήθηκε στο τρίτο, που όμως δεν ολοκληρώθηκε.

Οι νεαρές αθλήτριες της ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, που βρίσκονται σε συγκεκριμένο τριετή σχεδιασμό, πιστεύουμε ότι στο άμεσο μέλλον θα προσφέρουν τα μέγιστα στο Σύλλογο και θα αποδώσει η μεγάλη προσπάθεια και οι θυσίες από την προετοιμασία του καλοκαιριού μέχρι τώρα.

Για τον ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ αγωνίστηκαν στα δύο φιλικά οι: Οικονομάκη, Λόμιτζε, Κουτουζίδου Χριστίνα, Κουτουζίδου Ντίνα, Κακουράτου, Κουκούλη, Καριωτέλλη Βάσω, Καριωτέλλη Μαργαρίτα, Καλλίτση, Εμμανουηλίδου, Αντζουλάτου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ΑΡΤΕΜΙΔΑ, δεν συμμετείχαν και στα δύο παιχνίδια, οι αθλήτριες που ανήκουν ηλικιακά στις ‘ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ’, καθώς αγωνίζονται ως βασικές από τη φετινή χρονιά στην γυναικεία ομάδα στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του ΠΕΙΡΑΙΚΟΥ στην προσπάθειά της για μια καλή πορεία στην Α’ ΕΣΠΕΔΑ.


H Παγώνη Μαρία στην προεθνική κορασίδων
Η αθλήτρια των Παγκορασίδων του Συλλόγου μας Παγώνη Μαρία κλήθηκε από την προπονήτρια κυρία Καρολίνα Μπαρζούκα στην προεθνική ομάδα των Κορασίδων.
Η κλήση της αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για την ίδια, όσο και για τον Σύλλογό μας.
Ευελπιστούμε ότι ο σχεδιασμός των τελευταίων χρόνων, θα επιφέρει ακόμη περισσότερες κλήσεις αθλητριών μας στα Εθνικά συγκροτήματα.


Νίκη 3-1 των Γυναικών με τους ΤΡΑΧΩΝΕΣ
Την ανανεωμένη ομάδα των ΤΡΑΧΩΝΩΝ με προπονητή τον Βασίλη Αρναούτη, αντιμετώπισαν σε φιλικό αγώνα οι Γυναίκες της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ, νικώντας με 3-1.
Αν εξαιρέσουμε το άσχημο 2ο σετ, η ομάδα είχε ρυθμό και με καλή υποδοχή και σέρβις επέτρεψε στις πασαδόρους να αναπτύξουν το παιχνίδι τους και να δοκιμάσουν διάφορες επιθετικές τακτικές.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα των ΤΡΑΧΩΝΩΝ και στον Βασίλη Αρναούτη στην προσπάθειά τους για άνοδο στην Α2 Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in