Κρίστιανσον: «Τιμωρία στον ΠΑΟ!»

«Αν εμείς τιμωρηθήκαμε με οκτώ αγωνιστικές για επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο, ο Παναθηναϊκός πρέπει να τιμωρηθεί με δέκα για όσα έγιναν χθες»... Η τοποθέτηση του Άντερς Κρίστιανσον σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια στο Μετς, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ήταν ξεκάθαρη.

Στην ερώτηση αν έπρεπε να διακοπεί το ματς, ήταν απόλυτος: «Δεν ξέρω αν έπρεπε οι διαιτητές να το διακόψουν, αλλά πέρυσι στην Πάτρα γιατί το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ; Χθες είχαμε παίκτη που τραυματίστηκε, εγώ δέχθηκα κέρμα στο κεφάλι, και όλοι μας μπουκάλια και αντικείμενα. Πέρυσι στην Πάτρα δεν τραυματίστηκε κανείς, αλλά δεν έγινε το ματς και εμείς τιμωρηθήκαμε με οκτώ αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών».

Για να προσθέσει: «Με αυτή τη λογική ο Παναθηναϊκός πρέπει να τιμωρηθεί με δέκα. Εκτός αν υπάρχει διαφορετικός τρόπος που τιμωρούνται οι ομάδες. Αλλά για μένα οι κανόνες είναι κανόνες. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά. Να παίζεις και να μην μπορείς να έχεις μαζί σου τους οπαδούς σου, τους φίλους σου, την οικογένειά σου. Και το περίεργο είναι πως εμείς δεν προκαλούμε. Είμαστε φίλοι με τους προπονητές και τους παίκτες του Παναθηναϊκού».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in