Παπαδημητρίου: «Το μυαλό μας στον Πανελλήνιο»


Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους έχουν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας οι παίκτες του ΑΡΗ Μαρμούρη, καθώς ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Οικονομίδης, τους έδωσε ρεπό. Το γεγονός, άλλωστε, ότι την επόμενη εβδομάδα οι «κίτρινοι» θα δώσουν δύο παιχνίδια σε διάστημα πέντε ημερών, δεδομένου ότι αντιμετωπίζουν την Δευτέρα τον Πανελλήνιο και την Παρασκευή τον Φοίνικα Σύρου, δεν τους αφήνει άλλα περιθώρια για ξεκούραση το προσεχές διάστημα.
Ο λίμπερο του ΑΡΗ Μαρμούρη, Θοδωρής Παπαδημητρίου, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της πορείας των «κιτρίνων» στις δύο πρώτες αγωνιστικές επεσήμανε: «Μέχρι στιγμής, η πορεία μας έχει δικαιώσει τους κόπους μας. Τα πράγματα έχουν πάει καλύτερα απ΄ ότι το περιμέναμε κι ως εκ τούτου το γεγονός αυτό συνετέλεσε, ώστε το κλίμα μέσα στην ομάδα να είναι εξαιρετικό κι η ψυχολογία όλων μας πολύ ανεβασμένη», για να συμπληρώσει: «Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, καθώς το πρωτάθλημα δεν τελειώνει στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Για τον λόγο αυτό, ακόμα και μετά την σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού, κρατήσαμε χαμηλούς τους τόνους».
Επίσης, ερωτηθείς για τη συνέχεια, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στους «ολυμπιονίκες», ο 24χρονος αθλητής του ΑΡΗ Μαρμούρη είχε να πει: «Η συνέχεια αναμένεται να είναι εξίσου δύσκολη, αν και τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν απέναντι σε Πανελλήνιο και Φοίνικα Σύρου είναι φαινομενικά πιο εύκολα συγκριτικά με τα δύο πρώτα. Ωστόσο, αυτό δεν έχει καμία σημασία, καθώς όλα θα παιχτούν στο γήπεδο».
Τέλος, όσον αφορά το πρόγραμμα των «κιτρίνων» από εδώ και στο εξής, αυτό περιλαμβάνει προπονήσεις μέχρι και το πρωί της Κυριακής, όταν κι η ομάδα θ΄ αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in