ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ19/11/09 – ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ BEACH VOLLEY

Η Εθνική Ομάδα Γυναικών Beach Volleyball, Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους εκείνους που τις στήριξαν στην πρώτη κοινή τους αγωνιστική χρονιά, πραγματοποίησαν εχθές ένα Cocktail Party σε κεντρικό μαγαζί του Κολωνακίου, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια αγωνιστική περίοδο που έφερε στο Ελληνικό Beach Volleyball δύο μετάλλια σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Τουρνουά και έστεψε τις κοπέλες Πρωταθλήτριες Ελλάδας.
Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν: η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και το Τμήμα του Beach Volleyball, οι προπονητές Παναγιώτης Ζακυνθινός & Θανάσης Πανούσος, ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Σκόλιας, ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Γρατσίας , ο ειδικός συνεργάτης Γιώργος Σαραντέας και οι Εταιρείες: Red Bull,Sand & Fun, EAS & Astir Beach.

Τις κοπέλες τίμησαν με την παρουσία τους οι: κος Στ.Προσαλίκας (Πρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ), ο κος Μελισσουργός (Α’Αντιπρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ), ο κος Κογκαλίδης (μέλος Δ.Σ Ε.Ο.ΠΕ & Πρόεδρος επιτροπής BV), ο κος Α.Παρασκευόπουλος (Τεχνικός Διευθυντής του Β.V), ο κος Β.Κικίλιας (Πρόεδρος Ο.Ν.Α.Δ.Αθήνας), ο κος M.Τριανταφυλλίδης (Πρόεδρος Α.Ο.Δήμου Δραπετσώνας), ο κος Ν.Σοφιανός (Διευθυντής Ε.Σ.Α.Π), η κα Φλ.Φωτιάδη (Red Bull), η κα Α. Καρπαθάκη & κος Χρ.Κιτσέλης (Pepsico- HBH), καθώς και πολλοί φίλοι από το χώρο του Beach Volleyball.
Την δημοσιογραφία εκπροσώπησαν οι: Μ.Καρχιλάκη, Σπ.Σπανέα, Γ.Ρουσάκης, Στ.Λεμονίδης, Δ.Παπαδημητρίου, Η.Παπαϊωάννου, Δ.Τυχάλας, Γ.Σιμόπουλος, Κ.Χατζηδημητρίου.
Οι δύο αθλήτριες ευχαρίστησαν όλους όσους παρευρέθηκαν και ελπίζουν να γιορτάσουν μαζί ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για τα Ελληνικά χρώματα,με αποκορύφωμα την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in