Λιβαθηνός: «Φαβορί ο Ολυμπιακός»


Ο Πατρινός πασαδόρος Γιάννης Λιβαθηνός είχε σημαντική προσφορά στην νίκη της ΕΑΠ Λουξ επί της ΑΕΚ, μίλησε για αυτό το παιχνίδι αλλά και για αυτό που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό.

- Τι σημαίνει για την ΕΑΠ Λουξ η νίκη επί της ΑΕΚ;
Γ.Λ.: «Όλες οι νίκες είναι πολύ σημαντικές για κάθε ομάδα, απλά αυτή ήταν πιο σημαντική από όλες όσες είχαμε κάνει επειδή βρεθήκαμε πίσω με 2-1 σετ και καταφέραμε να ανατρέψουμε τα εις βάρος μας δεδομένα. Κατά την άποψη μου δείξαμε δείγματα μεγάλης ομάδας με πολλά ψυχικά αποθέματα και μπορέσαμε να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη».
-Τι συμβαίνει και στο ξεκίνημα η ομάδα έχει τόσες απώλειες;
Γ.Λ.: «Πράγματι είναι αλήθεια ότι η εικόνα μας το τελευταίο διάστημα δεν είναι καλή όμως ακόμη είναι νωρίς, υπάρχει πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα και αυτό που πρέπει να δούμε είναι πως θα βελτιωνόμαστε από αγωνιστική σε αγωνιστική. Δεν θα έλεγα ότι φταίει κάτι συγκεκριμένο, σίγουρα όμως έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».
-Οι κερκίδες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ γέμισαν, το σχόλιο σου;
Γ.Λ.: «Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή. Ο κόσμος μας βοήθησε μας στήριξε σε δύσκολες στιγμές και πιστεύω στο μέλλον να το κάνει ακόμα πιο πολύ. Εκ μέρους της ομάδας ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους για τη συμπαράσταση».
- Επόμενος αντίπαλος της ΕΑΠ Λουξ ο Ολυμπιακός, ποιος είναι ο στόχος;
Γ.Λ.: «Δεν χωρά συζήτηση ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο, μην ξεχνάμε ότι θα παίξουμε με τον πρωταθλητή στην έδρα του. Στη θεωρία ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Στην πράξη εμείς θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Και το ιδανικό θα ήταν να φτάσουμε στη νίκη και να πάρουμε τους 3 βαθμούς».
-Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;
Γ.Λ.: «Συντάσσονται απόλυτα με τους στόχους της ΕΑΠ Λουξ, δηλαδή σε κάθε παιχνίδι να διεκδικούμε το απόλυτο με απώτερο στόχο στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε έναν τίτλο. Εγώ εκείνο που θα κάνω είναι σε κάθε παιχνίδι να είμαι έτοιμος να βοηθήσω όσο και όπως μου ζητηθεί. Θα τα δίνω όλα για να νικά η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in