Οι προτάσεις της ΕΣΑΠ για τη διοργάνωση του Κυπέλλου

Με επιστολή που απέστειλε σήμερα η ΕΣΑΠ προς τον Πρόεδρο της ΕΟΠΕ κ. Στέλιο Προσαλίκα, κατέθεσε τις προτάσεις της Ενωσης σχετικά με τη διοργάνωση του Κυπέλλου 2009-2010.
Οι προτάσεις αποτελούν προϊόν συζήτησης στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ και κατατίθενται με δεδομένο ότι στο θεσμό συμμετέχουν μόνο ομάδες - μέλη της Ενωσης και με γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση.
Σύμφωνα με την πρόταση της Ενωσης, στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν και οι 12 ομάδες της Α1 Ανδρών. Όσον αφορά το σύστημα διεξαγωγής, προτείνεται να διεξαχθεί σε τρεις φάσεις με κατάληξη Μονό Τελικό Αγώνα. Αναλυτικά:
1η ΦΑΣΗ
Στην 1η Φάση μετέχουν οι ΟΚΤΩ (8) ομάδες που θα τερματίσουν από την 5η έως και την 12η θέση του 1ου Γύρου του Πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ 2009-2010.
Οι ομάδες αυτές αγωνίζονται σε τέσσερα (4) ζευγάρια, σε απλούς «νοκ-άουτ» αγώνες, σε έδρες που θα προκύψουν από κλήρωση.
2η ΦΑΣΗ
Στην 2η Φάση μετέχουν επίσης ΟΚΤΩ (8) ομάδες. Οι τέσσερις από αυτές είναι όσες θα τερματίσουν στην 1η έως και την 4η θέση του 1ου Γύρου του Πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ 2009-2010 και οι τέσσερις (4) νικήτριες ομάδες της 1ης Φάσης. Οι ομάδες αυτές αγωνίζονται σε τέσσερα (4) ζευγάρια, σε απλούς «νοκ-άουτ» αγώνες, σε έδρες που θα προκύψουν από κλήρωση.
3η ΦΑΣΗ (ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ)
Στην 3η (Ημιτελική) Φάση μετέχουν οι τέσσερις (4) νικήτριες ομάδες της 2ης Φάσης. Οι ομάδες αυτές αγωνίζονται σε δυο (2) ζευγάρια, σε απλούς «νοκ-άουτ» αγώνες, σε έδρες που θα προκύψουν από κλήρωση.
ΤΕΛΙΚΟΣ
Οι δυο νικήτριες ομάδες αγωνίζονται σε Μονό Τελικό Αγώνα. Παράλληλα στην επιστολή της η ΕΣΑΠ ζητά την άμεση συνάντηση με την Ομοσπονδία προκειμένου να καθοριστούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τη διοργάνωση (ημερομηνίες διεξαγωγής, οργανωτικά, οικονομικά και άλλα θέματα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in