MVP της 6ης αγωνιστικής ο Ισραέλ Ροντρίγκεθ


Ο Ισραέλ Ροντρίγκεθ της ΕΑ Πατρών Λουξ, αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Αθλητής (MVP) της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ 2009-2010. Ο Ισπανός ακραίος της Αχαϊκής ομάδας σημείωσε 18 πόντους με 16/28 επιθέσεις, και 2 μπλοκ στη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί του Πανελληνίου.
«Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα αυτή τη διάκριση. Ούτως ή άλλως το πιο σημαντικό από το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν η νίκη της ομάδας. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε για να αποκτήσουμε έναν καλό ρυθμό και κυρίως αυτοπεποίθηση εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Σίγουρα πάντως για μένα ήταν η καλύτερη μου εμφάνιση με την φανέλα της ΕΑΠ Λουξ», δήλωσε ο Ροντρίγκεθ στο volleyleague.gr και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ομάδα του δεν ξεκίνησε τόσο καλά τη σεζόν.
«Δεν συμφωνώ μ’ αυτούς που ισχυρίζονται ότι η ομάδα βρίσκεται σε κρίση. Εμείς αναγκαστήκαμε να δώσουμε τέσσερα παιχνίδια μέσα σε δύο εβδομάδες, χωρίς να έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε, αλλά και χωρίς να είμαστε όλοι οι παίκτες μαζί. Είμαστε μια ομάδα που έχει αρκετά νέα πρόσωπα, είναι λογικό να χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά πιστεύω ότι από δω και πέρα θα βρούμε το ρυθμό που θέλουμε και θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι».
Το ασφυκτικό πρόγραμμα της ΕΑΠ Λουξ στις πρώτες αγωνιστικές δεν του έχει επιτρέψει να δει άλλα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά όπως παραδέχεται: «Από τους δικούς μας αγώνες έχω αντιληφθεί ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Κάθε παιχνίδι για μένα είναι μια νέα εμπειρία, αλλά σίγουρα οι κορυφαίες Ελληνικές ομάδες είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν στην Ευρώπη γενικότερα».
Οσον αφορά τη ζωή του στην Πάτρα, ο Ισπανός δηλώνει ενθουσιασμένος και απόλυτα ικανοποιημένος απ’ αυτά που έχει συναντήσει. «Η ΕΑΠ είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα και αυτό το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή, όπου όλοι μου έχουν φερθεί με τον καλύτερο τρόπο. Η Πάτρα είναι μια μικρή και ήρεμη πόλη, αλλά έχεις όλα όσα θέλεις και απολαμβάνω τον τρόπο ζωής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in