www.agamez.gr... on air!

Τη δική του προσωπική ιστοσελίδα απέκτησε από χτες ο Κολομβιανός διαγώνιος του Παναθηναϊκού, Λίμπερμαν Αγκάμεζ. Χάρη στη Forthnet αλλά κυρίως χάρη στους αθλητικούς συντάκτες του βόλεϊ που τον ψήφισαν όλη τη διάρκεια της περυσινής σεζόν, ο Λίμπε έχει τη δυνατότητα να έρθει πιο κοντά στους φιλάθλους όχι μόνο του "τριφυλλιού" αλλά και σε όλους αυτούς που θέλουν να τον γνωρίσουν καλύτερα, μέσω του http://www.agamez.gr/
     Για έβδομη συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκαν χτες σε μια καμπερή εκδήλωση οι απονομές των βραβείων του Επάθλου Forthnet και της διάκρισης Forthnet Rookie of the year, στους καλύτερους παίκτες των πρωταθλημάτων της Α1 Κατηγορίας βόλεϊ και πόλο και στους νεοεμφανιζόμενους αθλητές με την καλύτερη αγωνιστική παρουσία για την αγωνιστική περίοδο 2008- 2009.

    Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος στην κατηγορία των Ανδρών με τον Αγκάμεζ να "μοιράζεται" την κορυφή με τον Ιβάν Μίλκοβιτς, αφού οι δυο διαγώνιοι ισοβάθμησαν! Αμφότεροι οι παίκτες απέκτησαν τη δική τους ιστοσελίδα, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά αφού στο παρελθόν η κορυφή χωρούσε μόνο έναν. Ο Κολομβιανός σταρ του Παναθηναϊκού δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που με ψήφισαν και με τίμησαν οι αθλητικοί συντάκτες. Θέλω να ευχαριστήσω τη Forthnet. Στόχος μου είναι να παίζω καλά και να κερδίζει η ομάδα μου. Εύχομαι του χρόνου να έχουμε πάρει και το Πρωτάθλημα και να ανανεώσω την ιστοσελίδα μου, κερδίζοντας και πάλι το Έπαθλο. Σας ευχαριστώ".
    Η χτεσινή βραδιά, ωστόσο, ήταν... πράσινη, αφού τόσο η Ρούξι Ντουμιτρέσκου κέρδισε το Έπαθλο Forthnet Βόλεϊ Γυναικών A1 ενώ ο πολίστας Μάνθος Βουλγαράκης κέρδισε το Έπαθλο Forthnet Πόλο Αντρών Α1. Τέλος το Forthnet Rookie of the year Βόλεϊ Γυναικών Α1 πήρε η Ευαγγελία Χαντάβα ενώ το  Forthnet Rookie of the year Πόλο Ανδρών Α1 ο νεαρός Χριστόδουλος Κολόμβος.
Θαυμάστε τους:
Λιμπερμαν Αγκάμεζ: www.agamez.gr 
Ρούξι Ντουμιτρέσκου: www.ruxidumitreskou.gr
Μάνθος Βουλγαράκης: www.manthosvoulgarakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in