Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει στις 21.30 μέσα στο Βέλγιο τη Λένικ

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους «16» του CEV Cup o Ηρακλής αντιμετωπίζει την Τετάρτη 9/12 και ώρα 21.30 μέσα στο Βέλγιο τη Λένικ. Μετά και το επιβλητικό 3-0 μέσα στο ΕΓ Μίκρας ο Ηρακλής χρειάζεται μόλις ένα σετ για να εξασφαλίσει την παρουσία του στην επομένη φάση της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η Λένικ αν και στον πρώτο αγώνα δεν μπόρεσε να απειλήσει άμεσα τoν Ηρακλή θα επιδιώξει μέσα στην έδρα της να κοντράρει στα ίσια τους «κυανόλευκους» που από το μεσημέρι της Τρίτης βρίσκονται στις Βρυξέλλες. Το βράδυ θα ενσωματωθεί στην αποστολή και ο Καμίλ Μπάρανεκ που ταξίδεψε απ ευθείας από τη Τσεχία στις Βρυξέλλες. Ο Τσέχος ακραίος θα προλάβει να κάνει ανήμερα του αγώνα προπόνηση με την ομάδα του Ηρακλή.
Οι κυανόλευκοι έχουν πολλά παράπονα από τη φιλοξενία των Βέλγων καθώς τα δωμάτια που είχαν κλειστεί για τους παίκτες ήταν τετράκλινα και τρίκλινα. Η προετοιμασία του Ηρακλή για τον επαναληπτικό θα ολοκληρωθεί ανήμερα του αγώνα ενώ οι κυανόλευκοι την Τρίτη στις 8μμ θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από το γήπεδο στο οποίο θα φιλοξενηθεί ο αγώνας.
Για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Λένικ ο προπονητής του Ηρακλή Χάρι Μπρόκινγκ τόνισε: «Οι παίκτες είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι για τον αγώνα. Στόχος μας είναι να πάρουμε το σετ και να τελειώσουμε όσο το δυνατό πιο νωρίς με την υπόθεση της πρόκρισης. Η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι ο στόχος. Από εκεί και πέρα εάν η πρόκριση επιτευχθεί θα δώσω χρόνο συμμετοχής και στους άλλους αθλητές για να αποκτήσουν εμπειρίες». Για την ενσωμάτωση του Μπάρανεκ ο Μπρόκινγκ συμπλήρωσε: «Ο Καμίλ Μπάρανεκ θα έρθει το βράδυ της Τρίτης στο Βέλγιο και θα προλάβει να κάνει ανήμερα του αγώνα μία προπόνηση. Ο Μπάρανεκ είναι έμπειρος παίκτης και ακόμα και με μία προπόνηση θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει για να πετύχουμε το στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in