"Γλυκιά" ήττα στο Βέλγιο


Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά –ευτυχώς- δεν κάηκε ο Ηρακλής στο Βέλγιο, όπου γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Λένικ, αλλά πήρε την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του CEV CUP. Εκεί θα τεθεί αντιμέτωπος σε διπλό αγώνα, με την Χότβολεϊ. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Αυστρία (4-5 ή 6 Ιανουαρίου) και ο επαναληπτικός μία εβδομάδα αργότερα στη Μίκρα.
Οι κυανόλευκοι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 σετ, αλλά τότε «μίλησε» η φανέλα. Μπροστά στον κίνδυνο να οδηγηθεί το παιχνίδι στο «χρυσό σετ», οι παίκτες του Μπρόκινγκ σοβαρεύτηκαν και πήραν το τρίτο σετ με 25-20 σε 28 λεπτά και μαζί την πρόκριση για τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.
Ο επαναληπτικός ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς, αφού οι Βέλγοι μπήκαν αποφασισμένοι να κάνουν τη ζωή δύσκολη στους παίκτες του Ηρακλή. Πήραν εύκολα το πρώτο σετ με 25-19 σε 21 μόλις λεπτά και σε 25 λεπτά πήραν και το δεύτερο με 25-23.
Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι Βέλγοι είναι ικανοί για τη μεγάλη έκπληξη και να οδηγήσουν το παιχνίδι στο «χρυσό σετ», οι κυανόλευκοι βρήκαν τον τρόπο να μειώσουν το σκορ σε 2-1 (20-25 σε 28 λεπτά) και να πετύχουν τον στόχο τους. Το τέταρτο και άνευ σημασίας σετ, ολοκληρώθηκε με 25-10 (19’), αφού ήταν φανερό ότι στο μυαλό των παικτών του Ηρακλή ήταν το ταξίδι της επιστροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in