Ραντεβού στα προημιτελικά

Η τύχη χαμογέλασε στα κορίτσια του Ηρακλή, αφού ήταν η τυχερή ομάδα της κλήρωσης του Challenge Cup, καθώς πέρασε "μπάι" στον επόμενο γύρο! Πριν πραγματοποιηθεί η σημερινή (11/12) κλήρωση, ήταν προκαθορισμένο ότι μια από τις 31 ομάδες θα περνούσε άνευ αγώνα στον επόμενο γύρο, με την κληρωτίδα να "χαμογελά" σε "κυανόλευκο" φόντο.
Στους «8», τα κορίτσια του Θανάση Στράντζαλη θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Σεβεροντοντσάνκα Σεβεροντόνετς (Ουκρανία)-Καλέ (Γαλλία). Η ουκρανική ομάδα ήταν αυτή που είχε αποκλείσει πέρυσι τον Ολυμπιακό από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο πρώτο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κατσάνειο (27 ή 28 Ιανουαρίου) και ο επαναληπτικός μία εβδομάδα αργότερα.
Για την ίδια διοργάνωση, η κληρωτίδα ανέδειξε ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των "αιωνίων" θα διεξαχθεί στις 6 Ιανουαρίου στο κλειστό της Γλυφάδας και η ρεβάνς στις 13 του ίδιου μήνα στο κλειστό του Ρέντη. Ακολούθως, η νικήτρια ομάδα θα αντιμετωπίσει στη φάση των "16" τον νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι Νόβα Μπράνικ Μάριμπορ (Σλοβενία)-Γιέντιντσβο Μπρτσκο (Βοσνία/Ερζεγοβίνη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in