Στη μάχη της Ευρώπης η ΕΑΠ Λουξ

Πέρυσι η ΕΑΠ Λουξ έφτασε έως το φάιναλ-4 του Challenge Cup και φέτος έχει υψηλούς στόχους συμμετέχοντας στο CEV Cup.
Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, αρχίζει την φετινή Ευρωπαϊκή της περιπέτεια καθώς θα παίξει στις 7 μ.μ. στο «Δ. Τόφαλος» στην Πάτρα, με την Φινλανδική Ροβανιέμι με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στους «16» της διοργάνωσης.
«Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα της έδρας» δήλωσε ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ,  Γιώργος Χριστόπουλος και πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζουμε πολλά στοιχεία για το Ροβανιέμι, όμως προέρχεται από μια χώρα, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου. Η Εθνική Φινλανδίας πριν δυο χρόνια έφτασε έως τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αγωνίζεται στο Γουόρλντ Λιγκ και η Ροβανιέμι έχει τέσσερις διεθνείς. Αυτό σίγουρα δείχνει την ποιότητα των αντιπάλων μας. Το παιχνίδι λοιπόν είναι δύσκολο, αλλά δικός μας στόχος είναι να πάρουμε καθαρή νίκη για να έχουμε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση».
Η προετοιμασία της ΕΑΠ Λουξ συνεχίστηκε το απόγευμα της Τρίτης χωρίς αγωνιστικά προβλήματα για την Πατρινή ομάδα και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τετάρτης. Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Τετάρτης ο τεχνικός της ΕΑΠ, Γιώργος Χριστόπουλος θα ανακοινώσει την 12αδα που θα αγωνιστεί στον αγώνα με το Ροβανιέμι.
Το ρόστερ του Ροβανιέμι αποτελείται από τους εξής: Α. Αχοκόμπου, Σ. Αίτα, Χ.  Εγκλεσκάλνς, Γ. Καρετσκότσκι, Κ. Μαάτα, Τ. Μακιτούρα, Σ. Ρούτσκι, Π. Σαιράνεν, Π. Σάιρανεν, Ρ. Σέππανεν, Γ. Σίρβιο, Χ. Τουόμι, Ν. Βείμπερκερς και Α. Ουλιτάλο ενώ τεχνικός είναι ο Τσέχος Πάβελ Τρέσνακ.

* Το παιχνίδι της ΕΑΠ Λουξ με το Ροβανιέμι θα «σφυρίξουν» ο Ρουμάνος Λουτσιάν Βλαντ και ο Σέρβος Νέναντ Νταβίντοβιτς.
* Η αποστολή της ομάδας του Ροβανιέμι έφτασε το απόγευμα της Τρίτης στην Πάτρα και στη συνέχεια προπονήθηκε στο «Τόφαλος».
* Τα εισιτήρια του αγώνα της ΕΑΠ Λουξ με το Ροβανιέμι κοστίζουν 5 ευρώ και οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ΕΑΠ (Ρ. Φεραίου 94, 1ος όροφος) αλλά και από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το γήπεδο «Δ. Τόφαλος». Θυμίζουμε ότι η είσοδος για τους μαθητές είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in