Μπρόκινγκ : «Πάμε για την πρόκριση στο Βέλγιο»

Ικανοποιημένος από το τελικό σκορ εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλή Χάρι Μπρόκινγκ καθώς τόνισε: «Θέλαμε μία καθαρή νίκη και την πήραμε. Την είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη κυρίως για να βρούμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Τώρα χρειαζόμαστε ένα σετ μέσα στο Βέλγιο για να σφραγίσουμε την πρόκριση. Σίγουρα ο επαναληπτικός θα είναι πιο δύσκολος γιατί η Λένικ μέσα στην έδρα της παίζει καλύτερα. Σε αυτό το παιχνίδι έκανε πολλά λάθη αλλά στο επόμενο παιχνίδι θα εμφανιστεί πιο δυνατή. Είδαμε ότι είναι μία ομάδα ιδιαίτερα δυνατή από το σερβίς. Εάν βρεθεί σε καλή ημέρα μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη. Για αυτό εμείς πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί στον επαναληπτικό και να καθαρίσουμε από την αρχή την πρόκριση. Θέλουμε μετά από αυτή τη νίκη να κάνουμε μία νέα αρχή και να επιστρέψουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ίδια διάθεση και αγωνιστικότητα όπως κάναμε στα πρώτα παιχνίδια».
Από την πλευρά του ο πασαδόρος της ομάδας Κώστας Προύσαλης τόνισε: «Θέλαμε μετά από δύο άτυχα αποτελέσματα να παίξουμε καλά και να ξεκινήσουμε καλά τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη. Ήταν μία νίκη ουσίας αλλά και ψυχολογίας. Ήταν πολύ άσχημο που αγωνιστήκαμε σε άδειες εξέδρες. Τέτοιες τιμωρίες είναι απαράδεκτες. Θα έπρεπε τουλάχιστον η CEV να επιτρέψει να έρθουν μαθητές από σχολεία. Η πρόκριση όμως δεν τελείωσε εδώ γιατί έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στο Βέλγιο. Μπορεί σήμερα η Λένικ να μην ήταν πολύ καλή και να έκανε λάθη αλλά περιμένουμε να εμφανιστεί καλύτερη στο επαναληπτικό. Είδαμε το τελευταίο αγώνα με την Κνακ και έπαιξε πάρα πολύ καλά».
Από την πλευρά του ο προπονητής της Λένικ Άλαιν Νταρντένε που στερήθηκε τις υπηρεσίες Γκέρνταν Κλάες τόνισε : «Ξέραμε ακόμα από την κλήρωση ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ηρακλής είναι μία πολύ καλή ομάδα και έμπειρη από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ήρθαμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας όμως ο Ηρακλής ήταν καλός στο μπλοκ και στο σερβίς και δεν μας άφησε. Δυστυχώς σε αυτό το παιχνίδι δεν είχαμε τον βασικό μας ακραίο Γκέρνταν Κλάες ο οποίος είναι τραυματίας και έπαιξε ο Βραμπεντέρε ένα παιδί 19 ετών. Η πρόκριση  έχει γίνει πολύ δύσκολη υπόθεση  για εμάς αλλά θα παλέψουμε όσο μπορούμε  μέσα στην έδρα μας. Περιμένω να παίξουμε πολύ καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in