Νίκησε το Μαρκόπουλο τον Παναθηναϊκό!!!!

Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-2 από το Μαρκόπουλο, σε μία τραγικά άδεια Γλυφάδα. Μόνο με θαύμα οι «πράσινες» θα βρεθούν στην κορυφή.

1ο σετ: 22-25.
2ο σετ: 25-23.
3ο σετ: 15-25.
4ο σετ: 25-12.
5ο σετ: 14-16.

Σοφία Δρούγκα: «Ήμασταν πιο προσεκτικές, αλλά όταν παίζεις με μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο. Πιστεύω ότι μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα. Είναι μια μεγάλη νίκη για μας, μας εμψυχώνει για τη συνέχεια και πιστεύουμε να κάνουμε ένα καλύτερο ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο».

Γιώργος Λυκούδης: «Είμαστε μια ομάδα που έχουμε ζήσει ανατροπές κι έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις. Ευελπιστούμε ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι με την επιστροφή της Γκαραγκούνη. Θέλουμε να διαμορφώσουμε έναν δυνατό χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε και πρέπει να το αποδεικνύουμε αυτό σε κάθε παιχνίδι. Και να φτάσεις στην τετράδα αν δεν έχεις διαμορφώσει έναν χαρακτήρα δεν μπορείς να πας πουθενά».

Τάκης Φλώρος: «Έχουμε αποσυντονιστεί τόσο στο προηγούμενο όσο και σε αυτό το παιχνίδι. Δεν είναι οι προπονήσεις έτσι όπως θα έπρεπε να είναι, καθώς λείπουν πολλές αθλήτριες. Αλλά νομίζω ότι και έτσι θα μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Σε γενική εικόνα, κάναμε κάποια λάθη που είναι θέμα αξίας. Μέχρι τον Ολυμπιακό δε ξέρουμε αν είναι αρκετό το διάστημα για να ανακάμψουμε και θα το δούμε αυτό από αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in