Απόλλων: «Μπαμ» με Σοκόλοβα

Σε μία μεγάλη μετεγγραφή, που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει όχι μόνο στον Απόλλωνα, αλλά γενικότερα στο χώρο της γυναικείας πετόσφαιρας, προχώρησε σήμερα ο PrimeTel Απόλλων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας apollon1954.com, ο PrimeTel Απόλλων ενέταξε στο δυναμικό του, την αρχηγό της Εθνικής Βουλγαρίας και για χρόνια αστέρι της ομάδας και του Ευρωπαϊκού βόλεϊ, Βάνια Σοκόλοβα.
Για όσους ασχολούνται με το άθλημα και γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, η συγκεκριμένη είδηση μπορεί να φαντάζει απίστευτη, όμως είναι αληθινή. Ο Σοκόλοβα βρίσκεται στην Κύπρο από το απόγευμα του Σαββάτου και σήμερα έβαλε την υπογραφή της, σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.
Ο Σοκόλοβα έχει τεράστιες εμπειρίες, στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά και με την Εθνική Βουλγαρίας, με την οποία αγωνίζεται πάνω από 20 χρόνια. Στα 38 της χρόνια, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, αφού πριν έρθει στην ομάδα μας, αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ιταλίας. Επίσης, πέραν από το Ιταλικό πρωτάθλημα, όπου αγωνίστηκε τα περισσότερα της χρόνια, πέρασε από το Ελληνικό, το Ρουμάνικο, το Ισπανικό, το Ρωσικό και το Αυστριακό πρωτάθλημα.
Όπως αντιλαμβάνεστε, για να πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή της Σοκόλοβα, χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από τον πρόεδρο του τμήματος, Νίκο Χριστοδούλου, ο οποίος είχε και την συμπαράσταση του προέδρου του σωματείου, Γιώργου Παυλίδη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η απόκτηση της Σοκόλοβα, ενισχύει αφάνταστα την ομάδα μας, αφού πρόκειται για μία πολυσύνθετη παίκτρια, που μπορεί να αγωνιστεί σε δύο και τρεις θέσεις. Επιπλέον, η παρουσία της και μόνο στο ρόστερ του PrimeTel Απόλλων, ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας μας.
Ικανοποιημένος για την προσθήκη της Σοκόλοβα είναι ο προπονητής της ομάδας, Ντιμίτρι Λέτσιεφ, ο οποίος θεωρεί ότι με την απόκτηση της συμπατριώτισσα του, ο Απόλλωνας μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις και τους δύο τίτλους. Θα ήταν μεγάλη παράληψη, εάν δεν τονίζαμε ότι η παρουσία του Λέτσιεφ στον πάγκο της ομάδας, έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την Σοκόλοβα, για να πάρει την απόφαση να έρθει στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in