Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ ξεπέρασε το πρόβλημά του


Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ ξεπέρασε το πρόβλημά του στο γόνατο και είναι έτοιμος να προσφέρει τις... υπηρεσίες του στο "τριφύλλι" ενόψει του ντέρμπι των δυο "αιωνίων" την Κυριακή στις 4μ.μ στο κλειστό του Ρέντη.
Ο Κολομβιανός άσος που σήμερα έχει και τα γενέθλιά του αφού κέρασε γλυκά τους συμπαίκτες του και άκουσε τα "χρόνια πολλά" επέστρεψε και πάλι στις προπονήσεις. Σε ρυθμούς ντέρμπι λοιπόν βρίσκεται από σήμερα η ομάδα του Στέλιου Καζάζη, το αγωνιστικό πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις Παρασκευή και Σάββατο αλλά και βίντεο.
Ο αρχηγός του "τριφυλλιού", Σωτήρης Πανταλέων που είναι και ο πλέον έμπειρος σε τέτοια ματς γεμάτα ένταση και ενέργεια, τόνισε ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό: "Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα τόσο για αυτές τις δυο ομάδες αλλά και για τον κόσμο. Τη δεδομένη στιγμή, μια νίκη ή μια ήττα μπορεί να μην είναι τόσο καθοριστική για τη συνέχεια της χρονιάς, αφού από τα προηγούμενα χρόνια έχουμε διδαχτεί ότι κερδίσεις ή χάσεις, η κατάσταση μπορεί να αλλάξει στα επόμενα παιχνίδια. Σίγουρα, εμείς θέλουμε και θα επιδιώξουμε την νίκη γιατί είναι απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Παράλληλα βέβαια θεωρώ πολύ πιο σημαντικό το να δουλεύει η ομάδα στις προπονήσεις και ανεβάζει μέρα με την μέρα την απόδοσή της προκειμένου να έρθει στο τέλος το αποτέλεσμα".
***Ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΠΕ/ΕΣΑΠ, Παναγιώτης Λεβενιώτης, αθώωσε τον Παναθηναϊκό, που είχε κληθεί σε απολογία για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in