Έτοιμος ο Ηρακλής για τον αγώνα με την ΕΑΠ


Στην Πάτρα βρίσκεται από το μεσημέρι πλήρης η αποστολή του Ηρακλή καθώς στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας αντιμετωπίζει την Τετάρτη στις 8μμ στο Δημήτριος Τόφαλος την ΕΑΠ. Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο ΕΓ Μίκρας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και έτσι όλοι οι παίκτες θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Φρέντι Μπρουκς. Η προετοιμασία του Ηρακλή θα ολοκληρωθεί ανήμερα του αγώνα ενώ το βράδυ της Τρίτης οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν προπόνηση στο Δημήτριος Τόφαλος, όπου και θα φιλοξενηθεί ο σημερινός αγώνας.
Με αφορμή τον αυριανό αγώνα με την ΕΑΠ ο προπονητής του Ηρακλή Φρέντι Μπρουκς δήλωσε: «Πιστεύω ότι μετά και το άσχημο παιχνίδι που κάναμε με τον Άρη τα παιδιά θα είναι πιο συγκεντρωμένα και θα παίξουν καλύτερα. Είχαμε την ευκαιρία στην προπόνηση και στο βίντεο να δούμε τα λάθη μας έτσι ώστε να μην τα επαναλάβουμε. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Πάντα όταν παίζεις ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι το κίνητρο είναι διαφορετικό. Δεν έχεις την πολυτέλεια να κάνεις λάθη. Είναι παιχνίδια που δεν ξανάρχονται. Νομίζω ότι τα παιδιά το έχουν καταλάβει αυτό και θα παίξουν πολύ καλύτερα από ότι στον αγώνα του πρωταθλήματος με την ΕΑΠ».
Σε ερώτηση για τον αντίπαλο ο τεχνικός του Γηραιού τόνισε: «Μπορεί η Πάτρα να μην ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα αλλά τώρα διανύει περίοδο φόρμας και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα που φέρνει. Είναι μία ομάδα πολύ δυνατή με πολύ επικινδύνους παίκτες». Την αποστολή στην Πάτρα συνόδευσε ο πρόεδρος του ΤΑΠ Γιώργος Μανωλόπουλος και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Παπαβασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in