MVP η Λάκουσιτς

Η Μάγια Λάκουσιτς αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Η Σέρβα ακραία του Πανιωνίου είχε 24 πόντους με 4 άσους, 18/26 επιθέσεις, 2 μπλοκ και 60% υποδοχή στη νίκη της ομάδας της επί της Κερατέας με 3-1.
«Δεν είναι μόνο η δική μου συνεισφορά, που μας οδήγησε σε αυτή τη σημαντική νίκη. Βοήθησε όλη η ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη για το “τρίποντο”», τόνισε η Λάκουσιτς, προσθέτοντας ότι έχει υψηλότερες απαιτήσεις από τον Πανιώνιο στη συνέχεια της σεζόν: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην 5η θέση, ελπίζω όμως ότι στον 2ο γύρο θα παίξουμε πολύ καλύτερα και θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι μία θέση στην 4άδα».
Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος, η 27χρονη παίκτρια είπε: «Φέτος οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται πάνω – κάτω στο ίδιο επίπεδο. Το αποτέλεσμα των αγώνων εξαρτάται από την ημέρα που θα βρεθεί η κάθε ομάδα, την αγωνιστική κατάσταση, τη διάθεση. Πιστεύω ότι όλοι έχουν πιθανότητες να κάνουν κάτι καλύτερο από πέρυσι».
Παρά τους 8 βαθμούς που χωρίζουν τον Παναθηναϊκό από τον πρώτο στη βαθμολογία Ολυμπιακό, η Λάκουσιτς θεωρεί το «τριφύλλι» ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο: «Αν και ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα και φαίνεται να μη βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, πιστεύω ότι στο τέλος θα στεφθεί και πάλι πρωταθλητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in