Olympiakos vs Panathinaikos fans - Η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο

Μπορεί στο ποδόσφαιρο να απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών ύστερα από απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ύστερα από τα τα τεκταινόμενα την περασμένη Κυριακή σε Καβάλα και Ιωαννίνα, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους θερμοκέφαλους να βγάζουν τα απωθημένα τους σε όποιο μέρος της ελληνικής επικράτειας και αν βρεθούν.
Το τελευταίο κρούσμα οπαδικής βίας που έπληξε τον ελληνικό αθλητισμό σημειώθηκε στην πόλη της Πάτρας το απόγευμα της Κυριακής (24/1) με αρνητικούς πρωταγωνιστές οπαδούς των δύο "αιωνίων", Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο μάλιστα μίας αναμέτρησης βόλεϊ!
Συγκεκριμένα, οπαδοί των "ερυθρολεύκων" που κατευθύνονταν στο γήπεδο της ΕΑ Πατρών για να παρακολουθήσουν τον αγώνα βόλεϊ της ομάδας τους πέρασαν μπροστά από σύνδεσμο του Παναθηναϊκού όπου βρίσκονταν οπαδοί των "πρασίνων" για να δουν από την τηλεόραση τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας τους με τον Άρη, και η συνέχεια ήταν "εκρηκτική".
Οι μάχες που ακολούθησαν έφτασαν σε χρονική διάρκεια τα 20 λεπτά και το ξύλο ήταν ανελέητο μεταξύ των ανεγκέφαλων, με την τοπική αστυνομία από την πλευρά της να μην έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση αναφορικά με τον αριθμό των τραυματιών και την έκταση των επεισοδίων από το "πεδίο μάχης" που στήθηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Το ακόμα πιο θλιβερό είναι πως για μία ακόμα φορά επεισόδια λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο μίας αναμέτρησης βόλεϊ, μετά τα όσα θλιβερά προηγήθηκαν σε Παιανία, Πάτρα (τελικός Κυπέλλου Ελλάδας) μεταξύ των οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in