Ριβέρα: "Κρίσιμο το 1ο σετ στη ρεβάνς"

Το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε η προετοιμασία των παικτών της ομάδας βόλεϊ της ΕΑΠ Λουξ ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς που θα δώσει το απόγευμα (19.00) της Τετάρτης στην Θεσσαλονίκη, με αντίπαλο τον Ηρακλή, στο πλαίσιο του β΄ αγώνα της γ΄ φάσης του Cev Cup.
Ένας από τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στον Ηρακλή και γνωρίζουν καλά την έδρα του, είναι ο ακραίος της ομάδας της ΕΑΠ Λουξ Χοσέ Ριβέρα ο οποίος μίλησε στο «eapatron.gr» για το επερχόμενο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.
«Πιστεύω ότι επειδή έχουμε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα καθώς την μεγαλύτερη πίεση θα την έχει ο Ηρακλής» δήλωσε ο Χοσέ Ριβέρα και συμπλήρωσε: «Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε δύσκολο έργο, ίσια ίσα ο αντίπαλος μας θα μας πιέσει πολύ για να πάρει την πρόκριση. Εκτιμώ ότι το 1ο σετ θα είναι πολύ κρίσιμο για την πρόκριση και αν καταφέρουμε να είμαστε ήρεμοι και σοβαροί, τότε θα έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα να περάσουμε στην επόμενη φάση». Ο Πορτορικανός δεν άφησε ασχολίαστη και την έδρα του Ηρακλή ο οποίος διαθέτει μια από τις πιο δυνατές έδρας στην Ελλάδα. «Ξέρω καλά το γήπεδο του Ηρακλή, οι κερκίδες είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο και οι φίλαθλοι θα είναι πολύ σημαντικό όπλο για τον Ηρακλή, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να φτάσουμε στο στόχο μας» ανέφερε ο Χοσέ Ριβέρα.
* Η αποστολή της ΕΑΠ Λουξ θα αναχωρήσει από την Πάτρα για την Θεσσαλονίκη το πρωί της Τρίτης και το απόγευμα της ίδιας μέρας αναμένεται να φτάσει στη συμπρωτεύουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in