Χριστόπουλος: "Υψηλό βαθμό δυσκολίας ο αγώνας με Ηρακλή"

Μια μέρα έχει απομείνει ώστε το απόγευμα (19.00) της Τετάρτης (3/2) η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ Λουξ να δώσει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, τον Ηρακλή, στο πλαίσιο του β΄ αγώνα της γ΄ φάσης του Cev Cup.
Θυμίζουμε ότι η Πατρινή ομάδα έχει νικήσει στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Πάτρα με 3-1 και πλέον χρειάζεται την κατάκτηση δυο σετ για να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 
Ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Ξέρουμε ότι θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον Ηρακλή, είναι ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, ο αντίπαλος μας έχει πολλούς και καλούς παίκτες και επιπλέον θα έχει τους φιλάθλους στο πλευρό του. Παρολαυτα ο δικός μας στόχος δεν αλλάζει, παρότι παίρνουμε την πρόκριση με την κατάκτηση των δυο σετ, ο δικός μας στόχος είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να πάρουμε τη νίκη».

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η ΕΑΠ Λουξ
Η αποστολή της ΕΑΠ Λουξ έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης και το απόγευμα της ίδιας μέρας οι παίκτες αναμένεται να προπονηθούν στο κλειστό της Μίκρας. Στην αποστολή της ΕΑΠ Λουξ ο τεχνικός Γιώργος Χριστόπουλος έχει επιλέξει τους εξής: Χ. Ριβέρα, Μ. Γιορντάνοφ, Α. Ζέκοφ, Ι. Ροντρίγκεζ, Μ. Κόβατς, Χ. Κίτσιο, Γ. Λιβαθηνό, Δ. Γκαρά, Π. Πέτρογλου,  Ν. Καραγκιόζη, Α. Αρμενάκη και Γ. Κιτσαντά. Αρχηγός αποστολής είναι ο γενικός διευθυντής του ΤΑΑ ΕΑΠ Λουξ, Ανδρέας Συνοδινός.
* Οι διαιτητές του αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και την ΕΑΠ Λουξ θα «σφυρίξουν» ο Γερμανός Φρανκ Γκάρτοφ και ο Τούρκος Μπουλέντ Μποζκουρτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in