Ανακοίνωση - Απάντηση ΤΑΠ Ηρακλής

Το ΤΑΠ Ηρακλής αναφορικά με δημοσιεύματα σε μερίδα του αθηναϊκού Τύπου για «γεγονότα που συνέβησαν» στον αγώνα Ηρακλής-ΕΑΠ στις 3/2/2010, δηλώνει τα ακόλουθα: Οι μηδέποτε μεταβάντες (στη Μίκρα) και όλα αντιληφθέντες (δημοσιογράφοι) προφανώς επηρεασμένοι από τις πολεμικές συρράξεις τω οπαδών των ομάδων του λεκανοπεδίου, θεώρησαν ότι ανάλογες σκηνές έπρεπε να διαδραματιστούν και στον αγώνα της ομάδας μας.
Όμως τα γεγονότα δεν καταγράφονται ούτε από «πληροφορίες» ούτε από ανυπόστατες φήμες.
Πριν προλάβουν να σπιλώσουν τον Πρωταθλητή Ευρώπης φίλαθλο κόσμο του Ηρακλή, καλό θα ήταν να σταθούν στις απρεπείς χειρονομίες (διά συνδυασμού των δαχτύλων) αθλητή της ΕΑΠ, που προκάλεσαν τη δίκαιη αγανάκτηση.
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που προεξόφλησαν την τιμωρία της ομάδας από την CEV, αφού βέβαια διάβασαν τις εκθέσεις των παρατηρητών που ακόμα δεν είχαν συνταχθεί...
Συνηθισμένοι κάποιοι από ανταλλαγές κροτίδων, χρήση αεροβόλων όπλων και ρίψεις παντός είδος αντικειμένων, «κάτι» έπρεπε να δημιουργήσουν, να απομονώσουν και να μεγιστοποιήσουν σε μία τόσο κρίσιμη συνάντηση και σε ένα κατάμεστο γήπεδο όπου καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν έπεσε ούτε ένα χαρτάκι και υπήρχε μία ατμόσφαιρα που από όλες τις απόψεις τους ήταν ξένη.
Πληροφορούμε όμως όλους τους ενδιαφερόμενους ότι ο Ηρακλής είναι εδώ και όποιοι νομίζουν ότι μπορούν να βλάψουν την αυτοκρατορία των τίτλων, στο τέλος της χρονιάς θα ψάχνουν τους παίκτες του Ηρακλή για να τους σφίξουν το χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in