Γκασπαρίνι : «Να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

Με μία τελευταία προπόνηση ολοκληρώνεται το απόγευμα η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα της Τετάρτης 3/2 και ώρα 19.00 για τον επαναληπτικό του κυπέλλου Συνομοσπονδίας με την ΕΑΠ. Η Πατρινή ομάδα στον πρώτο αγώνα είχε κερδίσει με 3-1 τον Ηρακλή, και έτσι οι κυανόλευκοι χρειάζονται νίκη είτε με 3-0 για να προκριθούν απ ευθείας είτε νίκη με 3-1 έτσι ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη στο χρυσό σετ. Το θετικό για τον τεχνικό του Ηρακλή είναι όλοι οι παίκτες του εμφανίστηκαν ορεξάτοι στις προπονήσεις και υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. 
 
Για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο οι κυανόλευκοι θα πρέπει να παλέψουν με τη ψυχή τους έκανε λόγο ο Σλοβένος διαγώνιος του Ηρακλή Μίτια Γκασπαρίνι. Αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με την ΕΑΠ ο αθλητής του Γηραιού επισήμανε: « Αναμφισβήτητα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο πρέπει να τα δώσουμε όλα για να μπορέσουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του θεσμού. Η ήττα με 3-1 μέσα στην Πάτρα μας αφήνει ελπίδες για πρόκριση. Αυτό που απομένει είναι να τις κυνηγήσουμε από το λεπτό μέχρι και το τελευταίο ώστε να κερδίσουμε την πρόκριση. Πρέπει από την αρχή του αγώνα να μπούμε δυνατά , να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναλάβουμε ότι και στο πρώτο παιχνίδι που αφήναμε την ΕΑΠ να ξεφύγει στο σκορ με τέσσερις πόντους και μετά τρέχαμε για να τη φτάσουμε. Ακόμα και αν συμβεί αυτό στο αυριανό παιχνίδι δεν πρέπει να το βάλλουμε κάτω αλλά να συνεχίσουμε να πιέζουμε μέσα στο γήπεδο».
Σε ερώτηση για το αν ο Ηρακλής μπορεί να αιφνιδιάσει την αντίπαλο μετά και την προσθήκη του Τόμας Ερέου ο Μίτια Γκασπαρίνι είπε: «Δεν μπορώ να πω πολλά για αυτό γιατί ουσιαστικά ο Ερέου έκανε μία προπόνηση με την ομάδα. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι για να τον επιλέξει ο Ηρακλής σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Πιστεύω ότι πάντα ένας παραπάνω παίκτης με τις ικανότητες του Ερέου μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».
Αναφερόμενος στην αντίπαλο ομάδα ο Σλοβάκος διαγώνιος του Ηρακλή Μίτια Γκασπαρίνι τόνισε: «Η ΕΑΠ είναι πολύ καλή σε μπλοκ και άμυνα ενώ διαθέτει έναν επικίνδυνο διαγώνιο τον Ιοντάνοφ αλλά δύο εξαιρετικούς ακραίους όπως είναι οι Ροντρίγκεθ , Ριβέρα. Όλα θα εξαρτηθούν από τη δική μας εμφάνιση και κατά πόσο θα τους αφήσουμε να πιάσουνε καλή απόδοση .
Τέλος ο Μίτια Γκασπαρίνι δεν παρέλειψε να κάνει έκκληση και στον κόσμο του Ηρακλή να γεμίσει το γήπεδο καθώς είπε: «Ελπίζω οι φίλαθλοι μας να έρθουν στο γήπεδο για να μας συμπαρασταθούν σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Με τη συμπαράσταση τους παίζουμε καλύτερα και έχουμε περισσότερες ελπίδες να κερδίσουμε την Πάτρα και να προκριθούμε. Ελπίζω να τα καταφέρουμε για να τους δώσουμε χαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in