"Το Ελληνικό βολεϊ έχει ανάγκη τον υγιή και δυνατό Ηρακλή"

Το Δ.Σ. της ΕΑΠ Λουξ ανακοινώνει τα εξής: "Η διοίκηση της ΕΑΠ Λουξ τονίζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι το Ελληνικό βόλεϊ έχει ανάγκη τον υγιή και δυνατό Ηρακλή. Όχι τον Ηρακλή που κάποιοι, ευτυχώς ελάχιστοι μπροστά στην μεγάλη δυναμική που έχει ο ιστορικός Σύλλογος, προσπάθησαν να παρουσιάσουν στη ρεβάνς με την ομάδα μας στο πλαίσιο της γ’ φάσης του CEV.
Δεν μας χωρίζει τίποτα με τον υγιή Ηρακλή, δεν μας χώρισε στο παρελθόν και δεν μας θα χωρίσει στο μέλλον. Πολλές φορές στο παρελθόν o Ηρακλής χειροκροτήθηκε στην Πάτρα όταν μας νίκησε δίκαια, πιστεύουμε ότι τουλάχιστον το χειροκρότημα άξιζε και η ομάδα μας μετά τη δίκαιη πρόκριση της στα προημιτελικά του CEV.
Από την πλευρά μας θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια για να πάει το Ελληνικό βόλεϊ μπροστά και σε αυτή την προσπάθεια είμαστε βέβαιοι ότι μαζί μας θα είναι ο Ηρακλής, με τον οποίο απλά βρεθήκαμε αντίπαλοι και σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Δεν είμαστε εχθροί, αλλά συνοδοιπόροι. Αυτοί που προσπάθησαν να δυναμιτίσουν τις καλές σχέσεις των δυο Συλλόγων δεν τα κατάφεραν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in