Μπρουκς: «Έτσι πρέπει να παίζουμε»

Ικανοποιημένος με την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας αλλά και την βελτίωση της ομάδας του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ηρακλή, Φρέντι Μπρουκς: «Δεν ήταν εύκολο να νικήσουμε. Ήμασταν καλά συγκεντρωμένοι, παίξαμε με τακτική και παρά το πρόβλημα που είχαμε με τον Προύσαλη μοίρασε καλά το παιχνίδι. Το σέρβις μας πιστεύω αλλά και η επίθεση μας έδωσαν την πρόκριση, ενώ κρατήσαμε και στην υποδοχή. Παίξαμε ελεύθερα και αυτό μας βοήθησε πολύ. Αν ο Ηρακλής παίξει όπως σήμερα δε φοβόμαστε καμία ομάδα. Έτσι πρέπει να παίζουμε. Όλες οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι καλές και εμείς θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στον τελικό».
Από την πλευρά του ο εορτάζων σήμερα Λάμπης Μπαμπαλιούτας τόνισε τη σημασία της νίκης: «Ήθελα πολύ να νικήσουμε κι εγώ και οι συμπαίκτες μου που θέλανε να μου κάνουν ένα δώρο. Είχαμε τις προηγούμενες μέρες πολλά προβλήματα και θέλαμε πολύ να προκριθούμε. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Κώστα που ήταν στο νοσοκομείο χθες αλλά και στον Κράβαρικ που είχε επίσης κάποια προβλήματα. Εδώ που φτάσαμε δε μπορούμε να διαλέξουμε αντίπαλο. Μακάρι να συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα».
Στην ομαδική προσπάθεια στάθηκε στις δηλώσεις του ο αρχηγός του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ: «Ήταν ομαδική προσπάθεια, δεν ήταν μόνο το σέρβις. Παίξαμε καλά όλοι μαζί και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Τα παιδιά ήταν αποφασισμένα απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Είχαμε ψυχραιμία και φτάσαμε στη νίκη. Ένας αθλητής πάντα πρέπει να σκέφτεται θετικά. Σίγουρα δεν είμαστε φαβορί για το κύπελλο αλλά ο Ηρακλής έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοντράρει αυτές τις ομάδες που είναι στην τετράδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in