Προσεχτικά με Καλαμαριά

Το βλέμμα του στην διοργάνωση του Κυπέλλου έχει στρέψει ο Παναθηναϊκός, που σήμερα στις 7μμ. αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη. Αύριο το απόγευμα οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στις 5μ.μ  (ΕΡΤ) στον νοκ άουτ αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ανδρών Βόλεϊ 2009-10.
Πριν την αναχώρησή τους, οι "πράσινοι" έκαναν κανονικά προπόνηση στο κλειστό της Γλυφάδας με τον Στέλιο Καζάζη να έχει και τους δώδεκα παίκτες στην διάθεσή του. Το πρόγραμμα του "τριφυλλιού" αυτό το διάστημα θα είναι στην κυριολεξία "φωτιά" με την ομάδα να βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι για να αντεπεξέλθει σε όλες της τις υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο αρχηγός της ομάδας, Σωτήρης Πανταλέων σχολίασε για τον αγώνα του Κυπέλλου κόντρα στην Καλαμαριά: "Είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ που παίζετε στα ίσα. Σίγουρα θα είναι δύσκολο αλλά αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί και παίξουμε όπως ξέρουμε να παίζουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση και για την περίοδο που διανύουμε αυτό έχει μεγάλη σημασία".
Τέλος, η αποστολή θα αναχωρήσει αμέσως μετά τη λήξη της αυριανής αναμέτρησης για την Αθήνα προκειμένου οι "πράσινοι" να "κερδίσουν" χρόνο, να ξεκουραστούν και να αρχίσουν να ετοιμάζονται για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή για το ελληνικό Πρωτάθλημα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in