Ο Νίκος Ρουμελιώτης MVP της 17ης αγωνιστικής

Ο Νίκος Ρουμελιώτης του ΑΡΗ Μαρμούρης ΑΕ αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Αθλητής (MVP) της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ 2009-2010. Ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών σημείωσε 15 πόντους με 12/17 επιθέσεις, 3 άσους, στη νίκη της ομάδας του με 3-0 επί του ΓΣ Λαμία.
Αυτή ήταν η 5η νίκη των κίτρινων σε 6 αγώνες στο δεύτερο γύρο κι όπως παρατήρησε ο Αχαιός διαγώνιος: «Σίγουρα για κάποιον ο οποίος δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με το άθλημα, η είδηση ότι ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης ΑΕ μετά από τις 7 σερί ήττες στον πρώτο γύρο, κάνει μια τέτοια πορεία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, θα προκαλέσει έκπληξη, αλλά το μυστικό μας ήταν η υπομονή και η πίστη που δείξαμε όλοι. Διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες δεν το βάλαμε κάτω και νομίζω ότι η δουλειά που κάνουμε δικαιώνεται».
Ο έμπειρος άσος παραδέχθηκε ότι οι φιλοδοξίες της ομάδας είναι μεγάλες. «Οταν ήρθε ο πρόεδρος για να μας ευχηθεί στην περίοδο των εορτών μας είχε ζητήσει το 2010 να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού. Ισως εκείνη την στιγμή δεν τον πολυπιστέψαμε, αλλά θεωρώ ότι όλοι καταλάβαμε τι ακριβώς ήθελε να πει και νομίζω ότι αυτό γίνεται. Η σκέψη μας παραμένει ταπεινή και βασικός μας στόχος παραμένει η έξοδος στην Ευρώπη. Όμως θεωρώ ότι έχουμε ‘κλειδώσει' την 5η θέση και από τη στιγμή που η εικόνα του Ηρακλή, ο οποίος λογικά θα είναι 4ος, δεν μας τρομάζει η αλήθεια είναι ότι πιστεύουμε πως μπορούμε να τον αποκλείσουμε τόσο στο Κύπελλο, όσο και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος».
Εχοντας ήδη συμπληρώσει 5 μήνες στην Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Ρουμελιώτης δεν δίστασε να δηλώσει δικαιωμένος για την επιλογή του να φορέσει τη φανέλα του ΑΡΗ Μαρμούρης ΑΕ. «Όλα είναι υπέροχα και σίγουρα αισθάνομαι δικαιωμένος. Κυρίως γιατί βρίσκομαι σε ένα σωματείο οργανωμένο, σε ένα περιβάλλον που αποπνέει υγεία και εύχομαι αυτή η προσπάθεια που γίνεται στον Αρη τα τελευταία χρόνια, να συνεχιστεί αλλά και να βρει μιμητές σε όλο το φάσμα του ελληνικού βόλεϊ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in