MVP η Γκλιγκόροβιτς

Η Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Η Κροάτισσα πασαδόρος του Απολλώνιου Κερατσινίου κέρδισε 8 πόντους (1 άσος, 5/7 επ., 2 μπλοκ), στη νίκη της ομάδας της επί της ΕΑ Λάρισας με 3-2.
«Είμαι χαρούμενη για τη διάκριση, διότι η ανάδειξη σε MVP αποδεικνύει πως βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της», τόνισε η Γκλιγκόροβιτς και συμπλήρωσε: «Ο Απολλώνιος έχει πιθανότητες να πετύχει τον στόχο του, που είναι η παραμονή στην Α1 γυναικών. Ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε αρκετές εκπλήξεις στη συνέχεια και να κερδίσουμε και άλλες ομάδες».
Η Κροάτισσα πασαδόρος αναφέρθηκε και στα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. «Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα την ευκαιρία να δω πολλά παιχνίδια του πρωταθλήματος και ιδιαίτερα τις αναμετρήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Πιστεύω, όμως, πως μία από αυτές τις ομάδες θα κατακτήσει το πρωτάθλημα».
Η Γκλιγκόροβιτς έκανε λόγο και για την παραμονή της στην Ελλάδα. «Στα μελλοντικά σχέδιά μου ασφαλώς και υπάρχει το ενδεχόμενο της παραμονής μου στην Ελλάδα. Γι' αυτόν το λόγο θέλω να βρω και την επόμενη σεζόν, ομάδα που θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in