Volley Greek Cup - Χριστόπουλος: «Επικίνδυνος ο Φοίνικας αλλά θέλουμε την πρόκριση»

Το πρώτο της παιχνίδι στο φετινό κύπελλο Ελλάδας θα δώσει το απόγευμα (18.00) της Τετάρτης  η ομάδα της ΕΑΠ Λουξ η οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, τον Φοίνικα Σύρου, στο πλαίσιο της α΄ φάσης του θεσμού.
Ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Πέρα από την κόπωση που έχουμε από τους συνεχόμενους αγώνες, μεγάλη απώλεια για το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου είναι ο Γιάννης Λιβαθηνός αλλά θα πρέπει να το ξεπεράσουμε. Ο Φοίνικας είναι μαχητική ομάδα, θα παίξει ελευθέρα και αυτό τον κάνει πολύ επικίνδυνο αλλά ο δικός μας στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση, οπότε θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη».
Η αποστολή της ΕΑΠ Λουξ αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης από την Πάτρα και το βράδυ της ίδιας μέρας αναμένεται να φτάσει στην Σύρο.
Ο Γιώργος Χριστόπουλος έχει επιλέξει στην αποστολή τους εξής: Χ. Ριβέρα, Μ. Γιορντάνοφ, Α. Ζέκοφ, Ι. Ροντρίγκεζ, Μ. Κόβατς, Χ. Κίτσιος,  Δ. Γκαρά, Π. Πέτρογλου,  Ν. Καραγκιόζης, Α. Αρμενάκης Γ. Κιτσαντάς και Α. Ασπιώτης ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Γιάννης Λιβαθηνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in