Η ΕΑΠ Λουξ νίκησε με 3-1 τη Νόλικο αλλά έχασε την πρόκριση στο χρυσό σετ

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι το οποίο  παρακολούθησαν περισσότεροι από 3.500 θεατές, η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ Λουξ αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0, έκανε την ανατροπή και νίκησε με 3-1 (20-25, 25-17,27-25, 25-23) τη Νόλικο Μαασεικ, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Cev Cup με αποτέλεσμα η πρόκριση να παιχτεί στο «χρυσό» σετ. Στο χρυσό σετ η Νόλικο προηγήθηκε με 7-2 και 13-7, η ΕΑΠ Λουξ μείωσε σε 14-12 αλλά η Νόλικο πήρε το σετ με 15-12 και μαζί την πρόκριση στο Final-4 Cev Cup.
Χριστόπουλος: «Η πρόκριση χάθηκε στο Βέλγιο, είμαι περήφανος για την ομάδα μου»
Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, είπε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στη Νόλικο για την πρόκριση της. Νομίζω ότι έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες και κέρδισε την πρόκριση η Νόλικο, Θέλω να σταθώ στην αγωνιστικότητα των δυο ομάδων αλλά κυρίως σε αυτή των παικτών μου οι οποίοι πάλεψαν όλα τα σετ και είμαι περήφανος για την ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια και στους παίκτες μου και νομίζω πως το κέρδος μας από το σημερινό παιχνίδι είναι ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο και μας βοήθησε τόσο πολύ. Είμαστε στενοχωρημένοι που χάθηκε η πρόκριση η οποία νομίζω κρίθηκε στο σετ που δεν πήραμε στο Βέλγιο αλλά μην ξεχνάμε ότι παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα με πολλές ευρωπαϊκές εμπειρίες. Κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟ και καλώ γενικό προσκλητήριο στους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο».
Από τους παίκτες, ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ, είπε: «Είμαι στενοχωρημένος, παλέψαμε ως τον τελευταίο πόντο αλλά τελικά χάσαμε την πρόκριση από μια πραγματικά μεγάλη ομάδα.  Στα κρίσιμα σημεία στο χρυσό σετ κάναμε λάθη που δεν έπρεπε και χάθηκε η πρόκριση. Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο. Η ζωή συνεχίζεται και κοιτάζουμε πλέον το παιχνίδι με τον ΠΑΟ».
Από την πλευρά του, ο Χοσέ Ριβέρα τόνισε: «Δεν έχω λόγια να πω, πετύχαμε μεγάλη ανατροπή αλλά στο κρίσιμο σετ κάναμε λάθη που δεν έπρεπε και χάθηκε η πρόκριση».
Ο πρόεδρος της ΕΑΠ Λουξ, Μανόλης Ρογδάκης, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο και μακάρι να μπορούσαμε να τον ευχαριστήσουμε με την πρόκριση αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Καλούμε τους Πατρινούς φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο την Δευτέρα και να μας στηρίξουν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ».
ΕΑΠ Λουξ (Χριστόπουλος): Ριβέρα 15 (1 άσο),  Ζέκοφ 3, Ροντρίγκεζ 15 (1 άσο), Κόβατς 6, Κίτσιος 4, Γιορντάνοφ 20 (3 άσους), λίμπερο ο Γκαράς με 54% (Λιβαθηνός, Αρμενάκης 4, Πέτρογλου).
ΝΟΛΙΚΟ (Χέινεν): Μααν 10, Βαν Βέιλ 15, Βαν Ντεγκράεν 9, Βαν Χαρσκαμπ 1, Βαν Ντε Βούρντ 8,  Λόπες 5, λίμπερο ο Ντερκονιγκεν με 61% (Κλίκενμπεργκ, Κλάπγουικ, Βιαφάρα, Σκριαιβερς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in