Κιόσης: «Όλα για όλα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του ΑΡΗ Μαρμούρη ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Μία αναμέτρηση, η οποία χρίζει ιδιαίτερης προσοχής από πλευράς «κιτρίνων», καθώς αν οι παίκτες του Γιώργου Οικονομίδη καταφέρουν να φύγουν με το «διπλό», θ΄ αποκτήσουν σαφές προβάδισμα για την κατάληψη της 5ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Από την πλευρά του, ο κεντρικός του ΑΡΗ Μαρμούρη, Χρήστος Κιόσης, τόνισε: «Η ομάδα προετοιμάζεται δυνατά καθ΄ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, καθώς γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι πρόκειται για ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για όλα για τη νίκη. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, θα κυνηγήσουμε μία καθαρή νίκη στην έδρα του αντιπάλου, ώστε να έχουμε εμείς τον πρώτο λόγο για την 5η θέση, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα», για να προσθέσει: «Ένα ματς με τον ΠΑΟΚ είναι πάντα ένα τοπικό ντέρμπι, πολύ δε περισσότερο φέτος, που ο αγώνας αυτός έχει και μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες».
Ερωτηθείς για το κατά πόσο οι ενδεχόμενες απουσίες του «δικεφάλου» θα επηρεάσουν την ομάδα του ΑΡΗ Μαρμούρη, ο έμπειρος αθλητής είχε να πει: «Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας επηρεάσουν οι ενδεχόμενες απουσίες του αντιπάλου μας. Εμείς, εξάλλου, καταστρώνουμε τα πλάνα μας, σύμφωνα με το βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ κι από εκεί και πέρα, αν τυχόν υπάρξουν αλλαγές, θα τα αναπροσαρμόσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in